Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Bynære høstferietips

Foto: Marius Dalseg

Høstferien nærmer seg med stormskritt og mange legger turen til fjells for å nyte de vakre høstfargene. Hyttene på fjellet gjør seg klare for små og store, men også i Oslo finner man et stort aktivitetstilbud i høstferien.

Breivoll Gård i Ås

På Breivoll Gård er Gårdskafeen åpen hver dag i høstferien fra kl. 11 - 16. Her er det mulig å få kjøpt bakst, suppe, kako med krem, kaffe, brus og andre godsaker - alt til en god pris! 
Det er 0gså mulig å leie kajakk, og å låne ball for å spille fotball eller volleyball.
Følg Breivoll Gård på FB.

Søndagsturer

Som ellers i året er det også denne søndagsturer i høstferien. 

Søndag 6. oktober kan vi by på søndagstur i Nordmarka, internasjonal søndagstur, Søndagstur til Bjørnholt og Søndagstur Store Losbyrunden. Les om søndagsturene.

Foto: Marius Dalseg

Kajakk på Oslofjorden

Om du ønsker å forbedre padleteknikken eller legge ut på en avslappende padletur er det flere muligheter:

Foto: Marius Dalseg

Friluftstrim

Som ellers i året vil det være Friluftstrim onsdag i Tøyenparken og torsdag i Frognerparken. Her kan du komme i form gjennom hyggelig samvær med turglade mennesker. Dette er et gratis tilbud og det er ingen påmelding. Ta med en venn eller nabo eller kom alene. Våre DNT-verter møter deg og serverer kaffe/te etter treningen.

Les om Friluftstrimmen.

Trilleturer

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet.
Onsdag 2. oktober går turen til Nøklevann og Rustadsaga. 
Torsdag er det trilletur i Bærum og her går turen til Nedre Gupu. 

Quiz-kveld på Sæteren gård

På Sæteren Gård blir den tradisjonelle quizen arrangert også i høstferien, torsdag 3. oktober kl. 17 . Som vanlig blir det laget et utvalg italiensk pizza og servert drikke, kaffe og kake til dem som vil ha. Siden Sæteren Gård startet med quiz-kvelder i 2017 har disse blitt meget populære, og Bærum Turlag hev seg på suksessen i 2018 med å arrangere turer til Sæteren i forbindelse med quiz-kveldene

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Her finner du oversikten over alle turer og aktiviteter i Oslo i høstferien.

Artikkelen er oppdatert 1. oktober 2019.