Nina maler røde T-er for deg!

Foto: Siri G. Bekkhus

Nå er Nina Eitrem Haavie på fjellet og maler røde T-er, bygger opp igjen varder og klipper bort vegetasjon slik at du kan finne stien  på fjellet.

Revarder, merker og rydder stiene

Kanskje du som er i fjellet nå møter dugnadsleder Nina og arbeidsgjengen hennes i

Breheimen

mellom

Vigdalstøl og Navarsete

, eller i

Jotunheimen

mellom

Yksendalsbu

og

Fondsbu

. I så fall ber vi deg gi dem en takk og si noen hyggelige ord! Det er takket være dem at vegetasjonen på rutene er klippet ned, at sammenraste varder blir bygget opp og at slitte T-merker får nytt liv! - Det er så hyggelig, morsomt og gir energi!

Nina forteller at hun gleder seg til disse to dugnadene hun skal lede, og som hun påtar seg i ferien sin - og det har hun gjort i 17 år! - For meg er det viktig å gi noe tilbake, jeg har jo gått på stiene i fjellet i alle år. Og så er det så utrolig hyggelig å være på dugnad i fjellet. Det er morsomt og det gir masse overskudd og energi utover høsten, sier Nina. - Og når jeg senere kommer tilbake og går på nettopp disse stiene, ja, så føles det ekstra godt, jeg føler nesten litt eierskap til stien, avslutter den superspreke 73-åringen før hun drar til fjells med malespann og -kost, grensaks og godt humør. 
Ønsker du å bli frivillig? Les mer om frivillig arbeid i DNT Oslo og Omegn.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 26. juli 2015