Rekordmange bestiller i nettbutikken

Foto: Siri G. Bekkhus

Denne sommeren sender Petter og de andre glade medarbeiderne våre i DNT-butikken ut rekordmange forsendelser med turutstyr: DNT-nøkkel, kart, lakenposer, ryggsekker, bekledning, ja, alt til turen kan du skaffe deg via

dnt.butikken.no

. I løpet av få dager har du varene eller en hentelapp i din postkasse. Enkelt og greit!

Bestillingsrekord

- Her er det masse å gjøre, sier Petter Sørbye, som tar i mot bestillingene i nettbutikken og pakker dem nøyaktig og raskt slik at alle som skal ut på tur får varene i løpet av få dager. Det er veldig morsomt å se at stadig flere handler i nettbutikken vår, dette er allerede en rekordsommer. En dag hadde vi faktisk over 100 forsendelser, forteller Petter!



Medlemspris 

Hva er det så mulig å handle i DNT-butikken? Jo, alt fra DNT-nøkkelen som gir tilgang til 500 DNT-hytter rundt i hele Norge, kart og kartmapper, gps, bøker, ryggsekker, termos, det aller meste innen bekledning, fjellsko, lakenposer og ikke minst sengesett i silke. 
Medlemmer i DNT får selvfølgelig medlemspris på alle varer. - Det lønner seg helt klart å være medlem i DNT, sier Petter som dessuten har ytterligere et smart tips: Ta en titt på Lagersalg-knappen når du allikevel er inne på dntbutikken.no - kanskje er det et ekstra godt tilbud på akkurat den varen du trenger nå.

Det samme vareutvalget finner du i Storgata 3

Nøyaktig  de samme varene som du finner i nettbutikken, finner du også i Storgata 3 i Oslo, i vårt Tursenter med butikk og turinformasjon. Her kan du se varene og prøve klær og sko. Prisene er de samme som i nettbutikken, men du slipper fraktomkostninger. - Og hvis du lurer på noe i forbindelse med turen din, ja, så kan du jo benytte anledningen og spørre en av turveilederne våre om gode råd, foreslår Petter.
Åpningstidene i Tursenteret i Storgata 3 er 10-17, torsdag 10-18 og lørdag 10-15. Velkommen!

Skrevet av Siri G. Bekkhus 21. juli 2015