Betal hytteoppholdet med mobilen!

Last ned den nye DNT Hyttebetaling på mobilen din før du skal ut i sommerfjellet!
Last ned den nye DNT Hyttebetaling på mobilen din før du skal ut i sommerfjellet! Foto: Marius Dalseg Sætre

Last ned den nye betalingsappen "DNT Hyttebetaling" før du skal til fjells i sommer. Med appen på mobilen kan du enkelt betale for overnatting og mat på selvbetjeningshyttene. 

Med DNT Hyttebetaling på mobilen blir hytte-til hytteturen enda enklere! Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig.

Så enkelt er det: 

  1. Gå inn på App Store eller Google Play og søk opp DNT Hyttebetaling. Appen er tilgjengelig for IOS og Android. 
  2. Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen og registrer deg. 
  3. Når du kommer frem til hytta skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med appen DNT hyttebetaling.
  4. Dersom du har dekning på hytta betaler du på stedet. Uten dekning velger du «betal senere» i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning. 

Hvis du ikke har mulighet for å bruke appen, kan du betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å fylle ut betalingsblankett, for så å få tilsendt faktura. 

DNT Hyttebetaling er tilgjengelig på alle DNT Oslo og Omegn sine selvbetjente hytter. Appen kommer både på norsk og engelsk. 

Se oversikten over alle selvbetjeningshyttene til DNT Oslo og Omegn.

Artikkelen ble oppdatert 19. oktober 2020 og 07.02.22. 

Med den nye appen vil det bli mye lettere å ha full kontroll på betaling av proviant og opphold!
Med den nye appen vil det bli mye lettere å ha full kontroll på betaling av proviant og opphold! Foto: Marius Dalseg Sætre