Ta med barna og grillmat til Losby på søndag

Velkommen til familiedag på Losby!
Velkommen til familiedag på Losby! Foto: Nicolaas Kuipers

Søndag 24. mars blir det skifest og masse hyggelige og morsomme aktiviteter for små og store i snøen på Losby i Lørenskog.

Vi anbefaler å ta med barna til Losby i Lørenskog søndag. Der kan dere virkelig kose dere ved bålpannene og boltre dere i snøen!

Barnas Turlag Lørenskog gratulerer Lørenskog Skiklubb med 100års-jubileet og er med og arrangerer stor familiedag og skifest på Losby, i området ved siden av akebakken, fra kl. 11 - 15 søndag.

Skifesten på Losby er for hele familien. Her kan barna prøve seg på blant annet slalåm, kuler og staup, hopp og langrenn. Husk å ha på langrennski og -sko! De som prøver seg i alle aktivitetene får premie, en flott medalje.

Turlaget sørger for å tenne opp grillen og serverer varm saft. Så ta gjerne med mat som kan grilles, i tillegg til langrennski og akebrett.

Til dette arrangementet er det påmelding og en liten påmeldingsavgift; kr. 20,- pr. barn. 

Tidspunkt: Søndag 24. mars 2019 kl.11:00-15:00

Hvor: Losby Besøksgård, Bakkerudveien, Lørenskog

Adkomst: Med bil til Losby, eller til Sørlihavna Utfartsparkering. Fra sistnevnte kan dere gå tur inn Losbylinja, ca 3,5 km hver vei. Da er det også mulig å ta buss 110 til Norliveien i Lørenskog. 

Påmelding: Ja, alle må melde seg på, men det er kun barna man betaler for og prisen er kr. 20,- pr. barn - påmelding her

For hvem: Barnefamilier - barn i følge med voksne

Les mer om Familiedagen på Losby 24. mars og om Lørenskog Turlag

Skrevet av Siri G. Bekkhus 6. mars 2019