Slik var Kom deg ut-dagen 3. februar 2019

Bilder fra Kom deg ut-dagen på Furuset 3. februar 2019.
Bilder fra Kom deg ut-dagen på Furuset 3. februar 2019. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Kom deg ut-dagen opprant med sol og kuldegrader, snøen glitret og mange, mange mennesker la turen til Furuset og Sognsvann og de andre stedene i Oslo og Akershus med Kom deg ut-arrangementer. Les og se bilder her:

To ganger i året inviterer DNT Oslo og Omegn alle til Kom deg ut-dag - en dag full av uteaktiviteter i nærmiljøet. Denne flotte vinterdagen, søndag 3. februar, var det tydelig at små og store satte pris på å være ute!

Stor interesse for å låne skiutstyr

På de to største arrangementene, på Sognsvann og i Verdensparken på Furuset, var omkring 5500 mennesker innom. Begge steder var det mulig å låne skiutstyr og interessen var STOR! Bymiljøetaten hadde kjørt opp ei nydelig lita rundløype på Sognsvann hvor små og store nybegynnere prøvde seg på ski.

Likeså var det fullt av akeglade barn i bakkene, barna syntes også det var spennende å gjette hva de kjente på i sansekassene, barn og voksne gitt sammen om Turtipp, mange prøvde hengekøyene - ja, det er flott i hengekøye om vinteren også! - slakk line, Turbojakt og Turbodans, skattejakt med kompass - alt var veldig populært. Og så godt å ta en pause innimellom og varme seg ved bålene og steke pinnebrød.

Takk til alle de frivillige som hjalp til

Alle disse gøyale aktivitetene hadde ikke vært mulig å gjennomføre for så mange mennesker uten så alle de frivillige fra DNT Oslo og Omegn. På Furuset samarbeidet man dessuten med Furuset idrettsforening, Alnaskolen, Furusetspeiderne og Bydelsmødrene.

Neste Kom deg ut-dag

Kom deg ut-dagen arrangeres to ganger i året. Neste Kom deg ut-dag blir høstarrangementet søndag 1. september 2019. Det er bare å merke av i kalenderen og glede seg!

Moro på Sognsvann
Moro på Sognsvann Foto: Hanne Hide

Neste Kom deg ut-dag

Kom deg ut-dagen arrangeres to ganger i året. Neste Kom deg ut-dag blir høstarrangementet søndag 1. september 2019. Det er bare å merke av i kalenderen og glede seg!

Skrevet av Siri G. Bekkhus 4. februar 2019