- Jeg velger meg mars i fjellet!

Deilig vårsol!
Deilig vårsol! Foto: Julie Maske

sier turkonsulent Camilla Horten i Aktivitetsavdelingen. Hun anbefaler alle andre å benytte mars til en fjelltur fra hytte til hytte. - En fantastisk tid der dagene er lange, sola varmer og snøforholdene er de beste. 

Fjellturene med turleder er svært populære og mange av mars-turene er allerede fulltegnet. Men her har vi funnet frem til fire av dem med ledige plasser - og dette er supre turer, forteller Camilla:

Langhelg i Alvdal Vestfjell - 4 dager  - start 14/3 og 21/3 2019- Et nydelig skiterreng øst for Rondane med den betjente, koselige hytta Breisjøseter plassert midt i "hjertet" av Alvdal Vestfjell.

Svipptur i Skarvheimen - helg - start 20/3 - Man rekker mye på en helg og Skarvheimen er lett å nå. Det er rett og slett utrolig hvor mye man kan få ut av en helg! 

Vakre skidager på Glitterheim - 4 dager - start 28/3 - Og her er vi i "hjertet" av Jotunheimen, rett under Norges nest høyeste topp - Glittertind. Etter fine dager her vil du lengte tilbake.

Svipptur til Jotunheimen - helg - start 29/3 - Det er så lett å komme seg til fjells! Og en smak av høyfjell, ren luft og hvit snø gir mersmak. Ta turen og kjenn selv.

Klikk på linkene på hver enkelt tur og få detaljert program. Ta gjerne kontakt med DNT Oslo og Omegn på telefon eller e-post om du har spørsmål: Telefon 22 82 28 00, epost: info@dntoslo.no

Nå kan du glede deg til en fjellskitur i mars!

Alvdal Vestfjell og toppen Sølnkletten
Alvdal Vestfjell og toppen Sølnkletten Foto: Camilla Horten