Tirsdag 15. jan. åpner sommerturene for påmelding

Foto: Marius Dalseg

Tirsdag klokken 12 åpner sommerturene for påmelding.

Fellestur med DNT Oslo og Omegn er heftige topper, rolig viddevandring og gode kulturopplevelser. Det er gourmetmat på betjente hytter og enkel kost på selvbetjente hytter. Det er liv og røre med barnefamilier og rolige dager bare for voksne.

Det unike og fantastiske med fellesturene til DNT Oslo og Omegn er nettopp at du finner noe som passer for deg. Og uansett hva du velger, får du med dyktige turledere, gode turvenner og fantastiske naturopplevelser. I år kan du velge blant over 180 turer og kurs – både klassikere vi vet folk venter på – men også mange spennende, nye godbiter.

Emily Haraldstad, som er fagsjef for fjelltilbudet, er strålende fornøyd med årets turtilbud.

– Årets program har turer som treffer alle. Vi har nyheter som turer med besteforeldre og «Familiens første fjelltur». Vi har historisk vandrerute i Jotunheimen og SAGA og Massiv. Vi har prøvd å fortsette med de populære turene og de klassiske gjengangerne, samtidig som vi prøver ut nye konsepter som vi tror treffer enda flere. Så vi håper årets program vil inspirere medlemmene til å bli med på fellestur eller inspirerer til egen tur, forteller Haraldstad.

Hun forteller videre at de har økt antall kart- og kompasskurs og singelturer etter at det i fjor var lange ventelister på disse.