Lørenskog Turlag er stiftet

Fra venstre daglig leder i DNT Oslo og Omegn, Henning Hoff Wikborg, leder i Lrøenskog Turlag Vidar Thorsvik og generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.
Fra venstre daglig leder i DNT Oslo og Omegn, Henning Hoff Wikborg, leder i Lrøenskog Turlag Vidar Thorsvik og generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang. Foto: Christopher Knudsen

Lørenskog har fått sitt eget turlag - DNT Oslo og Omegn sitt turlag nummer tolv.  Ikke mindre enn 180 personer møtte til stiftelsesmøtet! 

Mer enn 30 minutter før møtet skulle starte om kvelden den 10. januar, begynte det å strømme folk inn i Lørenskog Rådhus og stiftelsesmøtet for Lørenskog Turlag. Et anslag på 50-100 mennesker ble gjort til skamme da hele 180 personer dukket opp for å være med på begivenheten. Møtet ble åpnet med en video av Østmarkas mange muligheter (se nederst).

Ordføreren åpnet møtet

Ragnhild Bergheim, ordfører i Lørenskog kommune, understreket hvordan kommunen hele tiden jobber med infrastruktur, men at kommunen ikke har mulighet til å ta med folk ut på tur. - Det må Lørenskog Turlag hjelpe til med, understreket hun i sin åpningstale. Kommunen hadde for anledningen stilt kommunestyresalen til disposisjon for arrangementet.

Lokale turlag er viktig

Møtet ble ledet av daglig Leder i DNT Oslo og Omegn, Henning Hoff Wikborg, som snakket varmt om hvordan de lokale turlagene utgjør ryggraden i DNT. Han fortalte om at Akershus har en stor bredde av turlag som gjør en uvurderlig innsats i sine lokalmiljøer.

DNTs generalsekretær ønsket velkommen i "familien"

Generalsekretæren i DNT, Dag Terje Solvang, var også tilstede med en hilsen til turfolket. Han ønsket alle i salen og det nye turlaget velkommen i familien med de over 300 000 medlemmene som DNT har over hele landet. Han understreket viktigheten av å inkludere alle og utfordret lokallaget til å tenke stort med hensyn til etablering av hytter og nye muligheter for turer.

Nytt interim styre valgt

Møtet støttet DNT Oslo og Omegns innstilling til nytt styre, som presenterte seg i en kort hilserunde. Disse vil sitte til senest mars 2020 når ordinær generalforsamling vil bli holdt. Oversikt over styremedlemmer ligger på nettsiden til Lørenskog Turlag.

Kom Deg Ut-dagen 3.2.19

Lørenskog Turlag arrangerer Kom Deg Ut-dagen på Losby søndag 3. februar - herlig utedag for hele familien!

Kom Deg Ut-dagen, Losby

Lørenskog Turlag er på FB

Følg Lørenskog Turlag på FB og se hva som skjer.

Fra Stiftelsesmøtet.
Fra Stiftelsesmøtet. Foto: Jon Christopher Knudsen

Se flere bilder fra stiftelsesmøtet på nettsiden til Lørenskog Turlag.

Tolv lokale Turlag

Les om alle de lokale Turlagene i Akershus.