Her er mønsteret til jubileumskofta

Generalsekretær i DNT Nils Øveraas i Jubileumskofta.
Generalsekretær i DNT Nils Øveraas i Jubileumskofta. Foto: Oda Lundekvam By

Mønsteret til jubilemskofta er en gave til DNT jubileumsåret. Ukebladet Familien har engasjert en av de mest erfarne norske strikke-designerne til å lage denne fine kofta. Bestill mønsteret i dag og gå i gang med høstens strikkeprosjekt!

Mønsteret til DNT-kofta, ble presentert i Ukebladet Familien nr 14 som var i salg fra 9. juli.

Slik bestiller du mønster:
Send SMS til 2205, i meldingen skriver du: MØNSTER DNT herrekofte + din mailadresse.

Du mottar da en pdf-fil med mønster, som også inneholder informasjon om garn og garnalternativer. Kofta er strikket i garnet Peer Gynt fra Sandnes Garn som du får kjøpt i de fleste garnbutikker og også på sandnesgarn.no. I mønsteret finner du flere alternative garn. Mønsteret koster kr 40,-, som blir belastet mobilregningen.

Det er Olaug Kleppa fra Sandnes Garn som har designet kofta. Hun ble inspirert av gamle bilder fra DNTs turarkiv - og ønsket å lage en retro-kofte med litt nytt design. Du finner elementer fra både Setesdal-, Telemark- og Fanakofta. Også mange, mange T-er har fått plass i mønsteret. Vi synes resultatet har blitt kjempefint! Det blir spennende å se hvor mange som kommer med DNT-kofta på hyttene i vinter :-)

Ukebladet Familien vil også presentere mønster til DNT-kofta for dame og barn. Damekofta vil bli presentert i Familien nr 19 som er i salg mandag 17. september. Den kommer i en lekker blåfarge med flere myke garnalternativer. Det er bare å glede seg!

Mønsteret vil også kunne bestilles via SMS til 2205. I meldingen skal du skrive: MØNSTER DNT damekofte + din mailadresse. (blir tilgjengelig for bestilling i midten av oktober).

Vi takker for den flotte jubileumsgaven! Og ønsker alle strikkere lykke til:-)Flotte detaljer i mønsteret. Og Peer Gynt knapper.
Flotte detaljer i mønsteret. Og Peer Gynt knapper. Foto: Oda Lundekvam By
Generalsekretær i DNT Nils Øveraas ved Gjende. Vi synes han kler jubileumskofta veldig godt!
Generalsekretær i DNT Nils Øveraas ved Gjende. Vi synes han kler jubileumskofta veldig godt! Foto: Oda Lundekvam By

Skrevet av Kari Merete Horne 1. september 2018