Kulinariske opplevelser i høst

Foto: Marius Dalseg

Opplev den fantastiske fjellheimen i høst! Bli med på en av våre fellesturer, der fjell og mat er i fokus. ​​​​​​​Gourmetur til Alvdal Vestfjell og Kulinariske opplevelser i Rondane byr på sosiale dager med vakre naturopplevelser og lokal mat.

HØSTTUR GOURMET I ALVDAL VESTFJELL

Denne turen går fra 5. - 8. september og passer for deg som ønsker en skikkelig innholdsrik hytte-til-hytte tur. Her opplever du fjellet på sitt vakreste, bor på ubetjente DNT hytter, går flotte turer og avslutter det hele med velfortjent gourmetmiddag på nydelige Breisjøseter. Underveis i måltidet blir det også servert fortellinger og litt historie knyttet til rettene. Her er det stor rift om plassene, så meld deg på denne unike fjellopplevelsen!

HØSTFARGER OG KULINARISKE OPPLEVELSER I RONDANE

Den 10. - 14. september kan du bli med på en kulinarisk fjelltur på nydelige Grimsdalshytta. Denne fire-dagersturen i september byr på vakker natur og innholdsrike dager med Grimsdalshytta som "base". Her kan du blant annet smake på lokalprodusert øl, nyte hjemmelaget spekemat av rein og vandre med guidet tur opp til Kattuglehøi. En skikkelig luksustur!

Klikk på linkene over for å lese alt om turene og for å melde deg på. Hvis du har spørsmål til turene, kan du ta kontakt med Tursenteret i Storgata 3 i Oslo:

Lyst til å være med på en annen tur?

Les mer om våre turer med turleder og våre kurs i september.

God tur!