Jenter søker menn til fjells!

Grønne luer
Grønne luer Foto: André Marton Pedersen

Nesten alle singeltreffene i sommer er fullbooket for jenter, men menn lar vente på seg! En oppfordring til alle menn, single altså: ta på grønn lue som betyr "ledig på markedet" etter DNTs nye luemerking og bli med på singeltur til fjells! Det er gøy og ikke flaut! Kanskje møter du er kjæreste eller bare gode turvenner. Uansett lover vi en flott hytte-til-hytte tur i godt jenteselskap.

Romantikk i fjellet. For de mellom 35-45 har vi hytte-til-hytte turen som går fra Fondsbu til Olavsbu som er selvbetjent. Olavsbu ligger omkranset av mektige fjell og er en opplevelse. På selvbetjente hytter må man fyre, lage mat og vaske opp selv. samarbeid om hyttestellet gjør det lett å bli kjent og stearinlys og knitrende vedovn er gode rammer for nye bekjentskaper. Fra Olavsbu går turen til hytta Gjendebu og etter en behagelig natt på den betjente hytta går ferden over den kjente eggen Bukklægret. Turen er fulltegnet for jenter, men har mange plasser til spreke mannfolk. 

Ny turgjeng? For de mellom 30-40 har vi den fantastiske turen som går fra Sognefjellet og ned til Skogadalsbøen. Vi  har en overliggedag på denne koselige betjente hytta, med mulighet for topptur til enten Fannaråken (2068 moh) eller Friken (1503.). Fra Skogadalsbøen går turen ned til Vetti og forbi den storslagne Vettisfossen. En fantastisk fottur du sent glemmer. På denne turen er det noen få ledige plasser for jenter og mange plasser for menn. Turen har totalt 30 plasser. Finn en kjæreste, mange nye turvenner eller bare nyt en flott opplevelse på tur med andre i samme livsfase som deg selv.

Møt andre single med friluftsliv som hobby! Turen for de mellom 40-50 år starter med 2 overnattinger på Finsehytta og en flott tur i taulag på Blåisen. Blåisen er en sidearm av Hardangerjøkulen og den sjette største breen i Norge. Vi utforsker sprekker og formasjoner og får masse å snakke om over deilig 3-retters middag eller i peisestua om kvelden. Dagen etter går turen over St. Pål (1695 moh.) til Geiterygghytta hvor vi bor en natt. Hjemreise med mange nye opplevelser og bekjentskaper i bagasjen. På denne turen er det kun en ledig plass - til en mann!