Historisk Høstmøte 15. nov - alle billetter er solgt!

Turjenter fra 50-tallet
Turjenter fra 50-tallet Foto: Gunnar Raabe

Det nærmer seg Historisk Høstmøte i Gamle Logen i Oslo 15. november. Alle billetter er nå solgt og vi gleder oss over at så mange ønsker å være med på vårt tradisjonsrike Høstmøte!

Det nærmer seg 15. november og Høstmøte i Gamle Logen. Alle billetter er nå solgt, og det vil derfor ikke vil bli  anledning til å kjøpe billetter ved inngangen - slik det har vært mulig å gjøre tidligere. Vi gleder oss over at så mange ønsker å delta på vårt tradisjonsrike høstmøte!

På programmet i år står spennende fortellinger fra DNT-historien. Fortalt ved blant andre Stein P. Aasheim og Karsten Alnæs. 

PROGRAM

 • Året som har gått, ved styreleder Siri Hatlen
 • Historien vi skaper nå, ved daglig leder Henning Hoff Wikborg
 • Utdeling av hederstegn
 • Dei norske fjelli - et helt nytt korverk over norske fjelldikt. Fremføres av sammensatt kor og komponist Kristian Hernes ved flygelet 
 • Pause
 • Historien om DNT - krydret med fortellinger du kanskje ikke har hørt før og historiske bilder fra arkivet.
  Stein P. Aasheim i samtale med forfatterne av DNT-årboken «HISTORIEN»: Karsten Alnæs – om stifteren Thomas Heftye. Jon Gangdal – om DNTs arbeid med naturvern. Mari Wedum – om dugnad og fellesskap før og nå.

  Sven Bjørne-Larsen – om patentførere, DNT Fjellsport og selvbetjeningshytter. Julie Maske - redaktøren, gir oss et innblikk i skatten på Norsk Folkemuseum - DNTs bildearkiv.

 • Musikalsk avslutning - vel hjem med toner av Grieg.  

Tid og sted: Onsdag 15. november i Gamle Logen, Grev Wedels Plass 2 i Oslo. Dørene åpnes klokken 17:30. Møtet starter kl. 18:30 med avslutning senest kl. 21.30. 

Velkommen til en historisk aften!            

Skrevet av Siri G. Bekkhus 6. november 2017