52 turer på 52 uker - Et inpirasjonsforedrag med Tursøstre

Dette arrangementet er over!

DNT fyller 150 år, og det feires en uke til ende fra mandag 4. juni til søndag 10. juni i Oslo og omegn. I Jubileumsuka skal vi vise hele vårt tilbud med turer og aktiviteter, og vi håper du vil være med på festen. Les mer om Jubileumsuka på jubileumsuka.dntoslo.no 

Trenger du inspirasjon til å komme i gang med enkelt friluftsliv? Ønsker du å ta med barna på tur i Marka, men vet ikke helt hvor og hvordan?

Kom til Spikersuppa og møt Hege og Stine Schultz Heireng. I 2015 startet de bloggen Tursøstre, og i 2016 gjennomførte de turprosjektet 52 overnattingsturer på 52 uker. De ville teste hvor mye friluftsliv de kunne få oppleve samtidig som de var i full jobb.

Hege og Stine deler sine erfaringer på en humoristisk og engasjerende måte. Gjennom bilder og små historier forteller de hvordan man kan finne plass til friluftsliv i en travel hverdag. De har forslag til fine nærturer og deler også noen gode tips og triks til småbarnsforeldre. Kanskje kan de fineste "villmarksturene" gjennomføres bare noen hundre meter hjemmefra?

Tursøstre er ambassadører for det kortreiste friluftslivet, eller nærmarkslivet, som de kaller det. De ble tildelt Friluftsprisen 2017 og Årets Villmarking 2017 og er forfattere av boka Norges beste tureventyr.

Hege og Stine kommer til Spikersuppa lørdag 9. og søndag 10. juni kl 13.00.

Adkomst kollektivt
T- bane til Nationaltheatret

Hvis du ikke er medlem i DNT, kan du lese mer om medlemskap og melde deg inn her. 

Følg oss på Facebook

 

52 turer på 52 uker - Et inpirasjonsforedrag med Tursøstre

DNT fyller 150 år, og det feires en uke til ende fra mandag 4. juni til søndag 10. juni i Oslo og omegn. I Jubileumsuka skal vi vise hele vårt ...

Kontaktinformasjon: