DNT 150 år: Jubileumskonsert med Stabsmusikken som spiller musikk av Johan Halvorsen

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere

Arrangement

Dato
25. mai 2018 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Konsert, Korps, Samarbeid, Halvorsenhytta, Jubileum2018
Arrangører
Asker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

I forbindelse med DNTs 150-års jubileum har Asker Turlag i samarbeid med Asker Kulturfestival invitert Forsvarets Stabsmusikk til å ha konsert i Asker Kulturhus.

Dato: fredag 25.mai 2018

Tidspunkt: Klokken 19.00

Sted: Teatersalen i Asker Kulturhus

Billetter kjøpes via Asker kulturhus, enten på nett eller i døra før konserten.

Voksne: 175 kr og barn: 100 kr

Forsvarets Stabsmusikk spiller musikk av en av Halvorsenhyttas første leietakere; komponist og fiolinist Johan Halvorsen. Halvorsenhytta, som ligger på Tveitersetra i Asker, ble innviet som ubetjent DNT-hytte i august 2017. 

Ragnhild Hemsing er solist i Fossegrimen av Johan Halvorsen.

Det blir hyggelig pause midtveis i forestillingen. 

Har du lyst til å bidra som frivillig på kveldens konsert, og / eller på arrangementet på Halvorsenhytta dagen etter, ta kontakt med ingeborg.dolven@dntoslo.no

 

Forsvarets Stabsmusikkorps

Forsvarets Stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester. Korpset feirer 200 år i 2018, og har vært og er Forsvarets viktigste representasjonsorkester. Korpset har jevnlige oppdrag for Kongehuset, Regjeringen og Forsvaret i tillegg til ulike representasjonsoppgaver i både inn- og utland. Ved siden av de offisielle oppdragene har også korpset en utstrakt konsertvirksomhet i hovedstadsområdet og spiller rundt 20 innendørskonserter i løpet av året. Korpset deltar også på internasjonale militærmusikkfestivaler og tattoer, nå senest på Musikfest der Bundeswehr, i Düsseldorf, Tyskland. Repertoaret strekker seg fra det klassiske blåserrepertoaret til dagens populærmusikk. Korpset fremfører og bestiller verk fra både etablerte og kommende komponister og arrangører, og bidrar til utviklingen og vedlikeholdet av blåserrepertoaret både nasjonalt og internasjonalt.

 

DNT 150 år: Jubileumskonsert med Stabsmusikken som spiller musikk av Johan Halvorsen

I forbindelse med DNTs 150-års jubileum har Asker Turlag i samarbeid med Asker Kulturfestival invitert Forsvarets Stabsmusikk til å ha konsert i Asker Kulturhus. Dato: fredag 25.mai 2018 Tidspunkt: Klokken 19.00 ...

Kontaktinformasjon: