Blomstringstur i Gjendesheim

Fellestur

Fra dato
2. juli kl. 10:25
Til dato
6. juli kl. 20:15
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Blomster, Ukestur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Gjendesheim
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11856
Dette arrangementet er over!

Gjendesheim ligger flott plassert ved foten av Besseggen i Jotunheimen. Området har mye å by på, spesielt hvis du er interessert i blomster. Innunder fjellveggene, nedenfor Besseggen, er temperaturen «tropisk» sammenlignet med området rundt som gir et «botanisk eldorado». Bli med på turer langs Gjende sammen med en blomsterekspert- og kanskje en tur over Besseggen? På turene lærer vi om områdets spesielle planteflora, og det blir også kveldsforedrag hvor vi fyller på med mer kunnskap. En av dagene blir det båttur på Gjende og dagstur til Gjendebu.

Program

Dag 1: Ankomst Gjendesheim
Oppmøte på Oslo bussterminal ved plattformen, 20 minutter før avreise. Se monitorer i avgangshallen for å finne ut hvilken plattform det er. Avreise med buss (Valdresekspressen) kl. 10.25 til Gjendesheim, ankomst ca. kl 15.05. Husk å ta med mat og drikke til første turdag.

Dag 2-4: Dagsturer ut fra Gjendesheim.
Tilrettelagte dagsturer i flotte omgivelser. Turlederne vil ta hensyn til deltagerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring. Blomsterekspert lærer oss mer om den spesielle fjellfloraen. Kveldsforedrag. En av dagene blir det båttur på Gjende med dagstur til Gjendebu. Kanskje en tur over Besseggen eller stien langs vannet fra Memurubu frister?

Dag 5: Hjemreise Gjendesheim - Oslo
Vi rekker en liten formiddagstur for de som ønsker det, før vi avslutter turen og reiser tilbake til Oslo. Buss fra Gjendesheim kl. 15.30 til Oslo Bussterminal, ankomst ca. kl. 20.15.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 5987,- fra/til Gjendesheim 
Kr 7032,-, fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-
Meld deg inn her!
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder og alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: enkel
Sommerfjellet er vakkert, men  selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier.  Pakk sekken riktig og smart.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet: 
Sengetøy/håndkle er inkludert. Dobbeltrom. Ta med matpakke til reisedagen!

Kart og ruteinformasjon: 
Turkart: Jotunheimen Aust 1:50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer: 
Før du melder deg på tur les igjennom: "Viktig informasjon - fellestur sommer".

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

Blomstringstur i Gjendesheim

Gjendesheim ligger flott plassert ved foten av Besseggen i Jotunheimen. Området har mye å by på, spesielt hvis du er interessert i blomster. Innunder fjellveggene, nedenfor Besseggen, er temperaturen «tropisk» sammenlignet ...

Kontaktinformasjon: