Trilletur til Sandbakken

Fellestur

Dato
23. mai kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Østmarka
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Skogen rundt Sandbakken i Østmarka bugner av blomster. Her er det idylliske tjern å bade i, og om vinteren er det flott ski- og akemuligheter.

Fra Krokhol golfbane går vi på fin vei inn til Sandbakken Sportsstue. Det er noe stigning, og turen er ca. 7 km t/r. Hvis man ikke vil gå samme vei tilbake, kan man fortsette til Brokkenhus og ta bussen hjem derfra.

Oppmøte: Krokhol golfbane kl. 10.30.
Off. kom: Buss 550 fra Bjørvika til Krokhol.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Sandbakken

Skogen rundt Sandbakken i Østmarka bugner av blomster. Her er det idylliske tjern å bade i, og om vinteren er det flott ski- og akemuligheter. Fra Krokhol golfbane går vi ...

Kontaktinformasjon: