Trilletur til Sandbakken

Fellestur

Dato
23. mai 2018 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Østmarka
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Skogen rundt Sandbakken i Østmarka bugner av blomster. Her er det idylliske tjern å bade i, og om vinteren er det flott ski- og akemuligheter.

Fra Krokhol golfbane går vi på fin vei inn til Sandbakken Sportsstue. Det er noe stigning, og turen er ca. 7 km t/r. Hvis man ikke vil gå samme vei tilbake, kan man fortsette til Brokkenhus og ta bussen hjem derfra.

Oppmøte: Krokhol golfbane kl. 10.30.
Off. kom: Buss 550 fra Bjørvika til Krokhol.

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Sandbakken

Skogen rundt Sandbakken i Østmarka bugner av blomster. Her er det idylliske tjern å bade i, og om vinteren er det flott ski- og akemuligheter. Fra Krokhol golfbane går vi ...

Kontaktinformasjon: