Familiekveld på Sørenga

Arrangement

Dato
7. mars 2018 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barn, Buldring, Frilufthuset
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turkode
11831
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til familiekveld på Frilufthuset, Sørenga! Møt andre turglade familier i Bystua vår på Sørenga. Vi holder også buldrerommet åpent for store og små som vil prøve seg i buldreveggen.

For barn i alle aldre med voksenfølge

Program

Det er åpent i Bystua og buldrerommet fra kl 17.00. I Bystua blir det mulighet for å møte andre friluftsfamilier, spille spill og leke. Det blir også servering av suppe og snacks, slik at energien er på topp. I buldrerommet har vi en instruktør som gir veiledning til store og små som vil boltre seg i veggen. Det er skrudd opp egne Turbo-løyper som passer spesielt for barn. Buldring er god oppvarming for klatring, men også bra teknikktrening og for testing av klatretak.

Pris

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Adkomst

Kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv 162 sørover, sving til høyre ved Sørengkaia. Det er betalingsparkering i P-huset på Sørenga.

Utstyr

Ta på behagelige klær, joggesko eller klatresko hvis du har. Barna vil få utdelt klatresko fra oss etter hilserunden. Ta gjerne med en drikkeflaske. 

Sikkerhet

Aktivitetsleder er til stede hele tiden, men klatringen skjer på eget ansvar. Foreldre har ansvar for sine barn, og alle barn må ha voksenfølge. Pass på at barnet ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen.

Før påmelding

  • Husk å lese "Generell informasjon og vilkår for fellesturene med Barnas Turlag i nærmiljøet". Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer disse vilkårene.
  • Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

Mer informasjon

Spør vårt Tursenter om du har spørsmål angående turen eller om utstyr. Telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00. E-post: turinfo@dntoslo.no

Følg oss på Facebook og Instagram!

Kategori: Nærmiljø
 

Kontaktinformasjon: