Høsttur over og under Besseggen

Fellestur

Fra dato
21. september 2018 kl. 10:25
Til dato
23. september 2018 kl. 20:15
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Jotunheimen, Besseggen, Fjelltur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Gjendesheim
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11651
Dette arrangementet er over!

Nå har du muligheten! Besseggen med turleder og høstfarger er en super kombinasjon. I tillegg blir det full service på Gjendesheim med 3-retters middag og hyggelig stue med peis. I tillegg til turen over Besseggen, har vi mulighet til å gå opp på Knutshø eller følge den fine naturstien langs Gjende. Ta turen til fjells før snøen legger seg!

Program:

Dag 1: Ankomst Gjendesheim

Oppmøte ved plattformen på Bussterminalen 20 minutter før avreise. Se på monitor for plattform. Avreise med buss (Valdresekspressen) kl. 10.25 til Gjendesheim (994 moh), ankomst kl. 15.05. Middag og sosialt på kvelden.

Dag 2:  Besseggen 

Vi tar båten fra Gjendesheim til Memumrubu og går den fantastiske turen over Besseggen. 

Dag 3: Knutshø

Turleder blir med gruppen til Knutshø, en spennende topp med tildels bratt klyving. De som ønsker en roligere dag, kan gå turen langs Gjendes vakre strender. Det er laget en flott natursti man kan følge langs Gjende. Avreise med buss fra Gjendesheim kl. 15.30, ankomst Oslo Bussterminal kl. 20.15

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

Pris:
Kr 3.068,- fra/til Gjendesheim.
Kr 4.113,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg: Kr 700,-.Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, Gjendebåten  alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos. 

Gradering av turen: rød
Sommerfjellet er vakkert, men selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Snø og dårlig vær kan skje også på sommeren. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Jotunheimen 1: 50 000 . Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Annet:
Ta med lakenpose.

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

 Vilkår for deltakelse på fellesturer:
 Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Høsttur over og under Besseggen

Nå har du muligheten! Besseggen med turleder og høstfarger er en super kombinasjon. I tillegg blir det full service på Gjendesheim med 3-retters middag og hyggelig stue med peis. I ...

Kontaktinformasjon: