Singeltur i Jotunheimens smørøye 25-35år

Fellestur

Fra dato
30. juli 2018 kl. 08:35
Til dato
3. august 2018
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Singeltur, Hyttetilhytte, Jotunheimen
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Gjendebu
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11646
Dette arrangementet er over!

Jotunheimen må oppleves en gang i livet! Vi går fra den nyåpnede selvbetjeningshytta Torfinnsbu gjennom Jotunheimens smørøye.

Singel, ønsker turfølge med folk på din egen alder? Hva med en fjelltur fra hytte til hytte? Her vil du møte turglade deltakere som også ønsker et sosialt fellesskap og sjansen til å få nye venner. Skulle du i tillegg få en venn for livet, er jo dette bare en bonus. Turen krever at du er i god fysisk form og har erfaring med å gå med sekk på ryggen da dagsetappene er forholdsvis lange.

Singelturer skiller seg fra andre fellesturer ved at det er noe kjønnskvotering.

Program

Dag 1: Ankomst Torfinnsbu (selv-betjent), ca 14 km, ca 4t
Oppmøte ved plattformen på Oslo Bussterminal 20 minutter før avreise. Se på monitor for plattform. Avreise med Valdreseksperessen kl. 08.35 til Bygdin, ankomst kl. 12.43. Vi tar beina fatt og går langs Bygdin til den nyåpnede selvbetjentshytta Torfinnsbu (1060 moh).

Dag 2: Torfinnsbu - Gjendebu, ca 14 km, ca 4-5t
Vi går øst for Torfinnstindane, og innover Svartdalen. Bratt ned til Gjendebu (990moh). 

Dag 3: Gjendebu - Olavsbu, ca 16km, ca 5-6t
Slakt oppover sør for Gjendetunga og Tungepiggan. Vi nyter utsikten av Raudalseggjene nordøst for stien. Ankomst den flotte selvbetjeningshytta Olavsbu (1440moh). 

Dag 4: Olavsbu - Leirvassbu, ca 10km, 3-4
Vi går fra Olavsbu over Rauddalsbandet, og videre forbi nedre og øvre Høgvagltjønnen. Vi ankommer Leirvassbu (1400 moh) og nyter et bedre måltid. 

Dag 5: Hjemreise til Oslo
Etter en god frokost reiser vi avgårde med buss kl. 09:30 fra Leirvassbu, ankomst Oslo kl. 16:55.

Vi tar forbehold om endringer i programmet!

Generell informasjon

Pris:
Kr 3.433,- fra Bygdin/til Leirvassbu
Kr 4.630,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-. Bli medlem i DNT.
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: rød
Sommerfjellet er vakkert, men selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Snø og dårlig vær kan skje også på sommeren. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Husk niste til første dag.
Selvbetjeningshytte = Hytta er utstyrt med alt du trenger av kopper, kar, mat, ved og gass (ikke ferskmat). Her lager gjestene mat i fellesskap.
Hvis du ikke har turfølge kan du bli med på singeltur. Vi har aldersbegrensning og noe kjønnskvotering. Hvis du ved booking får beskjed om at det er fulltegnet på tross av at det står ledige plasser, kan det være fordi vi har begrensede plasser til damer og herrer. Ta allikevel kontakt så skal vi se hva vi kan ordne.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Jotunheimen Aust og Vest 1:50.000.
Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon.

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer
 Vilkår for deltakelse på fellesturer:
 Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Singeltur i Jotunheimens smørøye 25-35år

Jotunheimen må oppleves en gang i livet! Vi går fra den nyåpnede selvbetjeningshytta Torfinnsbu gjennom Jotunheimens smørøye. Singel, ønsker turfølge med folk på din egen alder? Hva med en fjelltur fra ...

Kontaktinformasjon: