Skitur i Østmarka (16-26 år)

Fellestur

Fra dato
9. februar kl. 17:00
Til dato
11. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene, Oslomarka (se kart)
Turkode
11679
Dette arrangementet er over!

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET FOR FÅ DELTAKERE!

Det er kaldt ute, snøen glitrer. Vi skal på hyttetur til Østmarka. Vi håper snøen har lagt seg tjukt over Marka og at vi sammen kan få en helg med fine skiturer, god mat, aktiviteter og ikke minst hyttekos.

 

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 17.00 på Skullerudstua P-plass, som ligger 2 minutter fra Skullerud T-banestasjon. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen inn til Dølerud hvor vi skal overnatte begge nettene. Turen starter på preparerte løyper, inn forbi Grønmo. Den siste kilometeren inn mot hytta foregår i upreparerte spor. Turen er totalt cirka 5 km.

NB! Deltakerne må betale kollektivreisen selv.

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Sandbakken hvor det serveres vafler, bolle og kakao. Alle som vil kjøpe noe her, må ta med penger selv. Vel tilbake på hytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen. I dag blir det tid til lek og moro i snøen, så ta med klær til dette.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være tilbake på Skullerudstua P-plass i 16 -tiden. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden tilbake til sivilisasjonen. Enten går vi samme veien som vi kom på fredagen eller så blir vi enige om å ta en lengre rute, men uansett vil turen ende der vi startet.

NB! Deltakerne må betale kollektivreisen selv. 

PS: Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet.

 

Generell informasjon

Pris
Kroner 402,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Annet
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Østmarka 1:25 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Skitur i Østmarka (16-26 år)

DENNE TUREN ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET FOR FÅ DELTAKERE! Det er kaldt ute, snøen glitrer. Vi skal på hyttetur til Østmarka. Vi håper snøen har lagt seg tjukt over Marka ...

Kontaktinformasjon: