Friluftsflow-yogakurs (nybegynnere)

Kurs

Dato
11. juni 2018 kl. 17:30 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo, Friluftsflow-Yoga
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo , Friluftshuset Sørenga
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
11639
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på yoga?
DNT tilbyr kurs i yoga som passer for nybegynnere og lett øvede. Her får du oppleve hvordan yoga bidrar til styrke og balanse i kropp og sinn.

I løpet av kursets 4 ganger vil vi ha ulike temaer der bevegelighet, styrke, avspenning og tilstedeværelse er viktige komponenter. Pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger.

DNTs Oslo og Omegns eget Friluftshus på Sørenga åpnet våren 2016 og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring, til kajakkkurs og utleie og yoga. Stedet ligger idyllisk til ved sjøen, og er en oase midt i storbyen. 

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ha gjerne med egen yogamatte om du har.

Instruktør Jeanette Olsen er utdannet yogalærer i Mexico og er opptatt av å gjøre yogaens fordeler - økt ro, styrke og balanse i kropp, sinn og sjel - tilgjengelig for alle.


Kurs 4 uker: Mandager fom. 11. juni tom. 2. juli 2018
Varighet: kl. 17:30-18:30 (nybegynnere- 60 min)

(Vi setter også opp kurs for de som har vært litt borti yoga før. Kurs for litt øvede  er på mandager kl. 19.00 - 20:15.
Du må ikke ha vært med på nybegynnerkurs for å delta på kurs for lett øvet, men du bør ha vært borti yoga før. Søk på "Friluftsflow- yogakurs (lett øvet)" for å finne påmeldingen. 


Pris: kr 780,- pr kurs (ikke-medlemstillegg for de over 26 år) kr. 200,-,
Instruktør: Jeanette Olsen

For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på www.facebook.com/gnistyoga eller hei@gnistyoga.no

 

 

Annet: 

Yoga handler om å bli kjent med og å respektere kroppen. Ta ansvar for din kropp, dens begrensninger og dagsform. Gi beskjed til instruktøren dersom du har skader, slik at hun kan tilrettelegge for det.

Du finner Friluftshuset ved Sørenga Sjøbad (byggetrinn 5).  Sørengakaia 128 har inngang via bakgården til tursenteret vårt i Sørengkaia 124. 

Begrenset antall plasser – Meld deg på nå!

Friluftsflow-yogakurs (nybegynnere)

Er du nysgjerrig på yoga? DNT tilbyr kurs i yoga som passer for nybegynnere og lett øvede. Her får du oppleve hvordan yoga bidrar til styrke og balanse i kropp ...

Kontaktinformasjon: