Avlyst Singeltur Gjendesheim 30-45år

Fellestur

Fra dato
1. mars kl. 14:02
Til dato
4. mars
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Topptur,
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11569
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyses pga liten interesse.

Gjendesheim ligger idyllisk og vakkert til som inngangsport til Jotunheimen. Vi tar med fjellskiene og utforsker fjellene rundt hytta. På Gjendesheim får vi servert tre-retters, og vi kan nyte kveldene på hytta. Kanskje vi får tid til badestamp? Det er også mange morsomme aktivteter man kan prøve på hytta, Fatbike, randoneeski, pulk og truger.

Dag 1: Ankomst Gjendesheim
Oppmøte i Oslo Bussterminal, ved plattformen, 20 minutter før avreise. Se på monitorer ved hovedinngangen for hvilken plattform det er. Avreise med tog kl.14.02 til Vinstra, ankomst kl.17.12. Ekstrabuss til Gjendesheim, avreise kl.17.15. På kvelden blir det gjennomgang av program, middag og sosialt samvær. 

Dag 2: Topptur 
Vi velger tur etter vær og form. Kanskje Heimdalshøe? På ettermiddagen kan de som ønsker teste Fatbike på utlån fra Gjendesheim, dekkes av hver enkelt deltaker. .
 

Dag 3: Topptur - Høgdebrotet
Vi sikter på Høgdebrotet, lang og krevende, men ufattelig fin! Herifra ser man over til Besseggen, Surtningssue og mange av Jotunheimens topper. 

Dag 4: Avreise Oslo
Rekker vi en tur før avreise? Sikkilsdalshøe står klar og venter på oss ihvertfall. Avreise fra Gjendesheim til Vinstra kl. 16.45. Tog fra Vinstra til Oslo S, ankomst kl. 22.04
 

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

  

Pris:

Kr 4 374,- fra/til Vinstra
Kr 6 809,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg: NOK 700,-. Klikk her for å bli medlem av DNT.
Turpakken inkluderer: overnatting, turleder og alle måltider (frokost, niste/termos pg vanligvis tre-retters middag), med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost + niste/termos.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet: På denne turen bruker vi fjellski, og oppsøker ikke brattere terreng. Ønsker du litt tøffere og brattere turer, sjekk ut DNT Fjellsport Oslo sitt turprogram. 

Gradering av turen: lengde rød/terreng rød
Vinterfjellet er vakkert, men lunefullt. Selv den enkleste skitur kan bli svært krevende med utfordrende skiføre og mye vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. I fjellet går man utenom preparerte løyper og må være forberedt på å tråkke spor selv. Pakk sekken riktig og smart.

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Jotunheimen Øst 1:50 000.
Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon.
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste vinter: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste vinter .
Alle deltakere på vinterturene må ha med sin egen sovepose, liggeunderlag, vindsekk/nødbivuakk og spade.
Skifeller og snøbriller (stormbriller) er svært nyttig utstyr på vinterturer. Les mer om våre forslag angående skifeller og skismøring.

Viktig informasjon om fellesturer vinter: 
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter".

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

Singeltur Gjendesheim 30-45år

Gjendesheim ligger idyllisk og vakkert til som inngangsport til Jotunheimen. Vi tar med fjellskiene og utforsker fjellene rundt hytta. På Gjendesheim får vi servert tre-retters, og vi kan nyte kveldene ...

Kontaktinformasjon: