Telttur i nærmiljøet - Natt i naturen

Arrangement

Fra dato
2. september 2017 kl. 13:00
Til dato
3. september 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Nattinaturen, Komdegutdagen, Komdegutdagen2017, Barnasturlaglillestrøm
Arrangører
Barnas Turlag Lillestrøm, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Lillestrøm inviterer til telttur ved Svarttjern og natt i naturen i forbindelse med Kom deg ut- dagen

Anbefales for alle barn med voksenfølge

Turbeskrivelse

Vi inviterer til teltur i år igjen! I fjor var teltturen også veldig vellykket! Barna lekte ute i skogen til mørket tok oss og våknet vi når fuglene sang. Som balsam for sjelen! Bli med på en veldig hyggelig opplevelse i år sammen med oss. Denne gangen går turen til Svarttjern. Vannet ligger på toppen av Holum Skog som er på Gjelleråsen i Nittedal
Trygt for voksne og barn som ikke har vært på telttur før, vi holder oss ikke så langt hjemmefra og allikevel får den fulle friluftsfølelsen.

Vi går inn til teltplassen, så alle må bære! Fra parkeringen er det ca. 5 minutter å gå gjennom et lite boligområde, ta ned til vannet ved lekeplassen. Vogn går fint! Alle barn må komme med voksenpersoner, som har ansvar for barna de tar med på overnattingstur.
Alle er velkomne uansett hvor dere bor. Dette arrangementet kommer også i forbindelse med Kom-deg-ut-dagen. Gjerne tagg bilder med #nattinaturen

Ha med

Alle må ha med eget utstyr. Mye utstyr kan man låne av venner og bekjente. Her kan du låne: http://www.utstyrssentralen.no/ 
Er man flere som går sammen, kan man samordne utstyr. Vi ligger i nærheten av et vann, så ta med vann til å drikke på vei opp til å slukke tørsten.

Tips til utstyr: 


Oppmøte

Tjernslia (Lauveien) Holumskogen 13.00. 

Kjør forbi Mortens kro , til venstre i første rundkjøring etter Mortens kro. Forbi Bunnpris og Holumskogen skole, ta til venstre i neste kryss og kjør helt til toppen. Vi setter opp et flagg. Vi anbefaler at dere samkjører, hvis dere har mulighet!
Sluttidspunktet er litt åpent. Har dere lyst til å reise tidlig gjør dere det, vil dere være en natt til på egenhånd gjør dere det.

Turledere

Nina C. Hauger, Kaja Hauger-Ekornhol, Marianne Lervik, Marianne Wethal og Lene Haga Skarnes (97063038). Spørsmål om stedet og reisevei: Nina C. Hauger 900 63 205

Turen er gratis og åpen for alle, men alle barn må ha med en voksen. Turen arrangerers av Barnas Turlag Lillestrøm som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Les vilkår for turdeltakelse her før turen.

Vi gleder oss til å se dere!

Barnas Turlag Lillestrøm er på Facebook. 

Kategori: Nærmiljø

Kontaktinformasjon: