I Form - 2000-meters topper fra Bjørnhollia

Fellestur

Fra dato
18. august 2017 kl. 08:02
Til dato
20. august 2017
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bjørnhollia, Høgronden, Rondane, Iform
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Alvdal Vestfjell , Rondane (se kart)
Turkode
11584
Dette arrangementet er over!

Bli med til Bjørnhollia, med 2000-meter topper rett utenfor døren og deilig lokal mat. Vi reiser mot Rondane og Bjørnhollia, som ligger vakkert til ved foten av Rondanemassivet. Om kvelden blir det nydelig treretters middag og sosialt samvær. Som vanlig har vi med oss flere turledere som trygghet og peppehjelp. Det blir to lange dager i krevende og kupert terreng, men en fantastisk opplevelse å ta med seg hjem. Vi bærer all bagasje selv, så øv deg på å pakke lett. Dette er en spesialtur for magasinet I FORM arrangert i samarbeid med DNT Oslo og Omegn, og den er åpen for alle.

 

Dag 1 Ankomst Bjørnhollia: Oppmøte på Oslo Sentralstasjon 20 minutter før avreise. Se monitor i avgangshallen for plattform. Tog fra Oslo kl. 08:02 til Ringebu. Buss videre til Straumbu, kl 11.05, ankomst Straumbu kl. 12.15. Oppmøte Straumbu kl 12.15. Turen tar ca. 2-3 timer, med beregnet ankomst ca kl. 15:00. Deretter blir det informasjon om helga, og etterhvert en nydelig tre-retters. 

Dag 2 Opphold Bjørnhollia - Tur til Høgronden (2115moh) : Frokost og smørning av nistepakke før vi tar fatt på dagens tur til Høgronden, ca 8 t. Les mer om turen her.

Dag 3 Tur i nærheten - hjemreise til Oslo: Etter frokost og smøring av nistepakke, kan vi velge om vi går opp til Blåkollen (1580moh) eller Musvollkampen (1152moh). Etter turen går vi til fots tilbake til Straumbu, for å ta buss til Ringebu. Avreise fra Straumbu, kl 15.30. Avreise fra Ringebu til Oslo, ankomst Oslo S kl. 20.09. 

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon

Pris: 
Kr. 2.726,- fra /til Straumbu
Kr. 4.122,- fra/til Oslo
Bli medlem i DNT. 
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen

Kart og ruteinformasjon:
Turkart Rondane nord og Rondane sør 1:50.000.
Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon.

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

 Vilkår for deltakelse på fellesturer:
 Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

BLI MEDLEM I DNT.

I Form - 2000-meters topper fra Bjørnhollia

Bli med til Bjørnhollia, med 2000-meter topper rett utenfor døren og deilig lokal mat. Vi reiser mot Rondane og Bjørnhollia, som ligger vakkert til ved foten av Rondanemassivet. Om kvelden blir ...

Kontaktinformasjon: