Morgenyoga-kurs

Kurs

Dato
14. september 2017 kl. 07:00 - 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Yoga, Friluftshuset, Dntungoslo, Friluftsflow-Yoga
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Friluftshuset Sørenga
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
11557
Dette arrangementet er over!

Klar for en deilig start på dagen? 


DNT tilbyr kurs i myk morgenyoga som passer godt for nybegynnere og lett øvede. Det blir en myk start på dagen med fokus på bevisste bevegelser, pust og tilstedeværelse, uten fysiske justeringer fra lærer. Pust koordineres med bevegelse for å få flyt i kroppen og løse opp spenninger.

DNTs Oslo og Omegns eget Friluftshus på Sørenga åpnet våren 2016 og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, fra buldring, til kajakkkurs og utleie og yoga. Stedet ligger idyllisk til ved sjøen, og er en oase midt i storbyen. 

Ha på deg myke klær eller treningstøy som ikke er altfor stramt. Vi har yogamatter til utlån, men ha gjerne med egen yogamatte om du har.

Instruktør Jeanette Olsen er utdannet yogalærer i Mexico og er opptatt av å gjøre yogaens fordeler - økt ro, styrke og balanse i kropp, sinn og sjel - tilgjengelig for alle.


Kurs 4 uker: 14. sept, 21, sept, 28. sept og 2. oktober 
Tid: kl 07.00-8.00


Pris: kr 780,- pr kurs (ikke-medlemstillegg kr. 200,-)
Instruktør: Jeanette Olsen

For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på www.facebook.com/gnistyoga eller hei@gnistyoga.no

Annet: 

Yoga handler om å bli kjent med og å respektere kroppen. Ta ansvar for din kropp, dens begrensninger og dagsform. Gi beskjed til instruktøren dersom du har skader, slik at hun kan tilrettelegge for det.

Du finner Friluftshuset ved Sørenga Sjøbad (byggetrinn 5).  Sørengakaia 128 har inngang via bakgården til tursenteret vårt i Sørengkaia 124. 

Begrenset antall plasser – Meld deg på nå!

Morgenyoga-kurs

Klar for en deilig start på dagen?  DNT tilbyr kurs i myk morgenyoga som passer godt for nybegynnere og lett øvede. Det blir en myk start på dagen med fokus på ...

Kontaktinformasjon: