Buldrekveld på Friluftshuset

Dette arrangementet er over!

For familier med barn fra 6 år

Grunnet mye regn i morgen flytter vi den planlagte buldrekvelden i Østmarka inn på Sørenga. Vi har drop-in fra 16.30-20.00. Ingen påmelding, dere betaler i butikken når dere kommer. Våre dyktige instruktører er klare til å ta dere i mot. Håper vi sees!

For veibeskrivelse og info om Friluftshuset se her.  

 

 

 

 

Buldring er klatring uten tau og Østmarka byr på mange fine steiner, svaberg og vegger man kan bryne seg på. Når vi buldrer legger vi matter under så man lander trygt hvis man faller ned. Denne kvelden kan dere bli kjent med noen av mulighetene i Østmarka og lære grunnleggende teknikker. Frivillige ildsjeler fra Friluftshuset og Østmarkas Vel guider oss rundt. 

Program

Vi møtes på utfartsparkeringen i krysset ved Hellerudveien og Solbergliveien og går samlet inn i marka. Dere blir delt i mindre grupper og hver gruppe får en klatreinstruktør. Han eller hun gir dere en innføring i buldring og setter dere i gang. Både foreldre og barn kan prøve! Vi buldrer i ca 1 time og dere går selv tilbake til bil/buss. 

Til buldring kreves lite utstyr, men det er en fordel med klatresko. Vi har en del til utlån, kryss av ved påmelding dersom du ønsker det. Oppgi skostørrelse! 

Vi har to runder med buldring denne kvelden. Den første starter 17.00 og avsluttes 18.30, den andre starter 18.30 og avsluttes 20.00. Du velger selv tidspunkt når du melder deg på (velg den øverste avgangen for 17.00 og den nederste for 18.30).

Ved regn

OBS: Hvis det regner og er vått så blir turen avlyst og dere kan komme og ta en buldreøkt på buldrerommet i Friluftshuset i stedet (mellom kl. 16.30 og 20.00) samme dag. Dere vil få sms-varsel innen kl. 12.00 på selve buldredagen dersom oppmøtested endres til Friluftshuset. Deltakeravgift på turen dekker i såfall inngang på Friluftshuset. 

Vi gjør oppmerksom på at parkering i parkeringshuset på Sørenga ikke er billig, og at vi anbefaler å sykle til Frilufthuset eller reise kollektivt til Oslo S. Derfra kan man følge gangbruen ved operaen/sukkerbiten  ut til Sørenga bydel. Friluftshuset har adressen Sørengakai 124 og ligger i byggetrinnet rett v. Sørenga Sjøbad. 

Sikkerhet:

Klatring skjer på eget ansvar. Foreldre har selv ansvar for å passe på egne barn. Barn må ledsages av sine foreldre.   

Pris

For medlemmer: 50,- for voksen og 40,- for barn. Ikke-medlemstillegg 50,-. Både voksne og barn melder seg på. Du kan enkelt bli medlem i DNT ved å klikke her 

Oppmøte

Utfartsparkeringen i krysset ved Hellerudveien og Solbergliveien (et steinkast fra Østmarka Idrettsbarnehage, ved Solbergliveien bussstasjon). Se foto. 

Adkomst
Med bil: Følg Hellerudveien og parker på parkeringen ved oppmøtestedet. 

Kollektiv: Buss til Solbergliveien

Utstyr:
Ta på behagelige klær, drikke og egne klatresko. Hvis du ikke har egne klatresko har vi anledning til å ta med noen ekstra par. Oppgi skostørrelse ved påmelding eller send en epost til maren.ekeland@dntoslo.no. Vi tar med 6 buldrematter, men ta gjerne med egen dersom du har. 

Kart

Turkart Østmarka 1:25000

Medlemskap i DNT
Denne turen arrangeres av Barnas Turlag Oslo som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en meldemsorganisasjon. Les mer om medlemsskap og meld deg inn her


Vilkår ved deltakelse
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene for turer med Barnas Turlag i nærmiljøet.
 

Kategori: Nærmiljø 

 

 

 

Buldrekveld på Friluftshuset

For familier med barn fra 6 år Grunnet mye regn i morgen flytter vi den planlagte buldrekvelden i Østmarka inn på Sørenga. Vi har drop-in fra 16.30-20.00. Ingen påmelding, dere betaler ...

Kontaktinformasjon: