Klatretur til Hankø (16-30 år)

Fellestur

Fra dato
2. september 2017 kl. 12:00
Til dato
3. september 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Tur, Ungdom, Klatring
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
11522
Dette arrangementet er over!

Har du ikke prøvd klatring ute før, eller har du lyst til å gjøre det enda mer? Bli med oss til Hankø og lær noen nye triks!

Program

Dag 1 - Turstart

Oppmøte på Hankø Marina. Tidspunkt kommer når avreise nærmer seg. På lørdagen tar vi båt over til Hankø. Vi finner en passende teltplass og setter opp camp. Deretter nyter vi en hel dag i klatreveggen! Kanskje blir det også tid til rapell. På kvelden koser vi oss med god middag og lek og moro. Det er alltid god stemning på idylliske Hankø!

NB! Deltakerne må betale buss og båtreiser selv. 

Dag 2 - Turdag og turslutt

På søndagen spiser vi frokost i camp. Vi pakker sammen sakene våre og gjør oss klar for enda en dag i klatreveggen. Omtrent klokka 15.00 setter vi nesen tilbake mot båten til Hankø Marina etter en herlig helg på klatreparadiset Hankø.

NB! Deltakerne må betale buss og båtreisen selv. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Klatreerfaring: Alle er velkommen! Du trenger ikke ha klatreerfaring fra tidligere, men det er selvfølgelig bare fint om du har vært i veggen før. Hankø er et stort område, med utfordringer for både nybegynnere og mer erfarne klatrere.

 

Generell informasjon

Pris

Kr 250,-. Prisen inkluderer middag, og instruktørkostnader.
Ikke-medlemstillegg kr. 350,-.

Annet:
Ta med egen lunsj til lørdag og frokost og lunsj til søndag. Instruktørene tar med felles middag til lørdagen. Ønsker du noe godt å kose deg med lørdag kveld tar du med dette selv. (NB: Alkohol er ikke lov på turer med deltakere under 18 år.)

Instruktør stiller med alt av klatreutstyr unntatt sko. Har du eget utstyr, ta gjerne dette med! Har du ikke egne klatresko, ta med joggesko med god gripesåle eller lave fjellstøvler. Ha med bevegelige klær til å klatre i, varme klær (det kan bli kjølig på kvelden), sovepose, liggeunderlag, bestikk/tallerken til middag, hodelykt og badetøy. For øvrige tips, se sommerpakkelisten til DNT. Instruktørene tar med telt/lavvo. Husk å ha ekstra plass i sekken til felles utstyr og mat!

Kart og ruteinformasjon

Turkart Hankø 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Klatretur til Hankø (16-30 år)

Har du ikke prøvd klatring ute før, eller har du lyst til å gjøre det enda mer? Bli med oss til Hankø og lær noen nye triks! Program Dag 1 ...