Perler i Jotunheimen 55+

Fellestur

Fra dato
27. august kl. 08:25
Til dato
31. august kl. 14:55
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Jotunheimen, Ukestur, Hyttetur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Fondsbu , Gjendebu , Gjendesheim
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11357

TUREN ER AVLYST!
Jotunheimen er Norges mektigste fjellmassiv og den mest populære nasjonalparken i landet. På denne turen kommer dere innom flere av de populære hyttene i hjertet av Norges mest besøkte fjellområde. Fondsbu, Gjendebu og Gjendesheim ønsker dere velkommen! Bukkelægeret og Besseggen er kjente navn i Jotunheimen og her får dere mulighet til å gå begge turene.  Men båten eller å gå langs vannet i stedet for opp i høyden, er heller ikke noe dårlig valg. Tindene, dalene og fargene er slående vakre.

Turen åpnes for booking fredag 13.januar 2017, kl. 12.00

PROGRAM

Dag 1: Ankomst Fondsbu

Oppmøte på Oslo Bussterminal, ved plattformen, 20 minutter før avgang. Sjekk monitorene i inngangspartiet for å finne ut hvilken plattform det er. Avreise med buss (Valdresekspressen) kl. 08.45 til Bygdin. Videre med båt kl. 14.40 til Fondsbu, ankomst ca. kl. 16.20.

Dag 2: Fondsbu - Gjendebu, ca. 16 km

Turen starter på sti langs Bygdin, opp på vestsiden av Høystakka og videre øst for Tungepiggan og ned Veslådalen ned til Gjendebu (900 moh), ca. 5t.

Dag 3: Opphold på Gjendebu

Mange fine muligheter for dagsturer ut fra hytta. For de sprekeste frister kanskje Gjendetunga eller Bukkeleget? Eller kansje du ønsker en deilig avslappende hviledag i fine omgivelser.  

Dag 4: Gjendebu - Gjendesheim, ca 11 - 14 km

Båt til Memurubu. Alternative turer denne dagen: En luftig og flott tur over Besseggen til Gjendesheim , ca 14 km. Men det er også flott å gå langs Gjende, ca 11 km eller ta båten til Gjendesheim for de som velger det. Overnatting siste natt på Gjendesheim.

Dag 5: Hjemreise Gjendesheim - Oslo

Frokost før vi tar buss (Valdresekspressen) fra Gjendesheim kl. 09.50 til Oslo Bussterminal, ankomst ca. kl. 14.55.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 5835,- fra Bygdin/til Gjendesheim.
Kr 6660,- fra/til Oslo.
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-
Meld deg inn her!
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder og alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: Middels/Krevende

Annet:
Bagasjetransport! Ta med lakenpose/ sovepose (evt. mulighet for leie av sengetøy). Ta med matpakke til reisedagen!

Kart og ruteinformasjon: 
Turkart: Jotunheimen Aust 1:50 000 og Jotunheimen Vest 1: 50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer: 
Før du melder deg på tur les igjennom: "Viktig informasjon - fellestur sommer".

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

 

Kategori: Ledig2306

Perler i Jotunheimen 55+

TUREN ER AVLYST! Jotunheimen er Norges mektigste fjellmassiv og den mest populære nasjonalparken i landet. På denne turen kommer dere innom flere av de populære hyttene i hjertet av Norges ...

Kontaktinformasjon: