Fondsbu med dagstur til Torfinnsbu

Fellestur

Fra dato
21. august kl. 08:00
Til dato
25. august kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Jotunheimen, Fondsbu, Senior
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Fondsbu
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
11393

Fondsbu ligger i hjertet av den sørlige delen av Jotunheimen, ved Eidsbugarden og Bygdin. Hytta er omgitt av fantastiske fjell med mange fine turmuligheter. Stemningen er varm og avslappet på Fondsbu, og Peisestua og hemsen er deilig å innta etter en dag ute på fjellet. Her er det godt å nyte utsikten og slappe av. Bestyrer Solbjørg er kjent for nydelig lokalmat og hyggelig atmosfære. En av dagene tar hun ossmed på en kulturell opplevelse i Vinjebu, der Aasmund Olavson Vinje bodde for snart 150 år siden. Det blir både båttur på Bygdin og dagstur til Torfinnsbu.

Turen åpnes for booking fredag 13.januar 2017, kl. 12.00

PROGRAM

Dag 1: Ankomst Fondsbu

Oppmøte på Oslo Bussterminalen 15 minutter før avreise. Se på monitor for plattform.  Avreise med buss (NW 161) kl. 08.35 til Tyinkrysset (bussbytte på Fagernes). Videre med buss/ekstraabuss kl. 13.30 til Fondsbu. Ankomst Fondsbu ca. kl. 14.10. 

Dag 2-4: Dagsturer ut i fra Fondsbu

Flotte tilrettelagte dagsturer. Turlederne vil ta hensyn til deltagerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring. En av dagene blir det båttur og dagstur til Torfinnsbu.

Dag 5: Hjemreise fra Fondsbu

Buss/ekstrabuss fra Fondsbu til Tyinkrysset kl 12.30. Videre med buss (NW 162) til Oslo. Ankomst Oslo Bussterminal ca. kl. 18.50.

NB! Vi tar forbehold om endringer og rekkefølgen på dagene i med tanke på været.

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 4771,- fra/til Fondsbu
Kr 6025,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-
Meld deg inn her!
Turpakken inkluderer: Overnatting inkl. sengetøy og håndkle, turleder, kulturelle innslag og alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: Middels

Annet:
Sengetøy/håndkle er inkludert. Ta med matpakke til reisedagen!

Kart og ruteinformasjon: 
Norgeskart: Bygdin 10056, 1:50 000 og/eller Turkart: Jotunheimen aust 1: 50 000 og Jotunheimen vest 1: 50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer: 
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer: 
Før du melder deg på tur les igjennom: "Viktig informasjon - fellestur sommer"

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Fondsbu med dagstur til Torfinnsbu

Fondsbu ligger i hjertet av den sørlige delen av Jotunheimen, ved Eidsbugarden og Bygdin. Hytta er omgitt av fantastiske fjell med mange fine turmuligheter. Stemningen er varm og avslappet på ...

Kontaktinformasjon: