Hyttetur i Nordmarka - Studenthyttetur (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
17. februar 2017 kl. 16:00
Til dato
19. februar 2017
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Ungdom, Marka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, DNT ung Oslo
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
11157
Dette arrangementet er over!

Det er kaldt ute, et hvitt teppe av deilig og myk snø ligger på bakken. Vi skal på hyttetur til superkoselige Tømtehyttene i hjertet av Lillomarka. Vi håper snøen har lagt seg tjukt over Marka og at vi sammen kan få en helg med fine skiturer, god mat og hyttekos.

Program

Dag 1 - Turstart

Vi møtes klokka 16.00 i bakgården til DNT Oslo kontoret. Vi tar sammen lokaltoget til Movatn stasjon hvor vi starter turen. For de som vil, kjører bil eller kommer seg frem på egen måte kan møte på Movatn stasjon klokka 17.00. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen inn til Tømtehyttene hvor vi skal overnatte begge nettene. NB! Deltakerne må betale kollektivreisene selv. 

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Lilloseter eller Kikut hvor det serveres vafler, kake og kakao. Vel tilbake i hytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Movatn eller så blir vi enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen. NB! Deltakerne må betale reisen selv. 

Generell informasjon:

Pris:
Kr 400,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, turlederkostnader og middagsmaten. 
Ikke-medlemstillegg kr. 350,-.

Annet:
Alle må ta med egen frokost og lunsj, turlederene stiller med middag for oppholdet. Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Kart og ruteinformasjon: 

Turkart Nordmarka Vinter 1:50 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter:
Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur vinter" .

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre. 

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Hyttetur i Nordmarka - Studenthyttetur (19-30 år)

Det er kaldt ute, et hvitt teppe av deilig og myk snø ligger på bakken. Vi skal på hyttetur til superkoselige Tømtehyttene i hjertet av Lillomarka. Vi håper snøen har ...