Buldretur i Østmarka

Dette arrangementet er over!

Lyst til å prøve buldring i Østmarka? 

Bli med frivillige på en guidet buldretur i Østmarka? Buldring er klatring uten tau, der du faller på buldrematter. Denne turen egner seg for deg som ønsker å prøve buldring utendørs for første gang, eller de som simpelten ønsker å bli bedre kjent  med buldringen i Østmarka. Hvis du har barn som ønsker å klatre ute, så er også dette en bra tur for dere. Vi legger spesielt vekt på å finne flotte buldrestener for nybegynnere og vi blir guidet rundt av frivillige ildsjeler fra Østmarka Vel.

Pris:

Medlemspris 35 kr. for barn og 50 kroner for ungdom og voksne.  Tillegg på 50kr for ikke-medlemmer. Du kan enkelt bli medlem i DNT ved å klikke her 

Egner seg for:

Barn, ungdom og voksne. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er barnevognvennlig overalt, men at det er fine stier å gå tur på i området dersom familien ønsker å dele seg opp. 

Sikkerhet:

Klatring skjer på eget ansvar. Foreldre har selv ansvar for å passe på egne barn. Barn må ledsages av sine foreldre.  

Utstyr:
Ingen buldrematte, ingen hindring. Vi tar med 6 buldrematter som vi kan dele på. Ta gjerne med buldrematte om du har.

Ta på behagelige klær, drikke og egne klatresko. Hvis du ikke har egne klatresko så kan du sende en epost med skostr til Reidun.bolso@dntoslo.no. Hun har anledning til å ta med noen ekstra par. 

Transport og oppmøte:

1) Du kan velge om du vil reise kollektivt og møte opp på Tveita T-banestasjon hvor du blir møtt av en turleder kl. 17:30. Derfra tar vi bussen opp til Solbergliveien, der turen starter kl. 18.00. Ruterbillett dekkes selv av deltagerne.

2) Du kan møte opp på utfartsparkeringen i krysset ved Hellerudveien og Solbergliveien (et steinkast fra Østmarka Idrettsbarnehage, ved Solbergliveien bussstasjon). (se foto). 

Ved regn

OBS: Hvis det regner og er vått så blir turen avlyst og dere kan komme og ta en buldreøkt på buldrerommet i Friluftshuset i stedet (mellom kl. 16.30 og 20.00) samme dag. Dere vil få sms-varsel innen kl. 12.00 på selve buldredagen dersom oppmøtested endres til Friluftshuset. Deltakeravgift på turen dekker i såfall inngang på Friluftshuset. 

Vi gjør oppmerksom på at parkering i parkeringshuset på Sørenga ikke er billig, og at vi anbefaler å sykle til Frilufthuset eller reise kollektivt til Oslo S. Derfra kan man følge gangbruen ved operaen/sukkerbiten  ut til Sørenga bydel. Friluftshuset har adressen Sørengakai 124 og ligger i byggetrinnet rett v. Sørenga Sjøbad. 

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Reidun (dublett) Bolsø