Singeltreff i Breheimen 25-40 år

Fellestur

Fra dato
29. august 2012
Til dato
2. september 2012
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Singeltur, Hyttetur, Tema, Pakketur, Ukestur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Sota Sæter
Turkode
7730/12
Dette arrangementet er over!

Sota Sæter har lenge vært et populært sted for singeltreff. Turisthytta består av ti gamle bygninger rundt et hyggelig tun. Med bratte fjell på alle kanter gir dette maleriske rammer for årets singeltreff i Breheimen. Det vil bli turer som passer for alle, både for de riktig spreke og for de som foretrekker kortere turer. Mulighet for å svinge dansefoten en av kveldene. 


 

 

- Fast opphold på Sota Sæter i 5 dager
- Dagsturer i variert terreng
- Mulighet for en dans
- Masse hygge og sosialt samvær

   

PROGRAM

Dag 1 Ankomst Sota Sæter
Oppmøte ved plattformen på Oslo Bussterminal 20 minutter før avreise. Avreise med ekstrabuss fra Oslo Bussterminal kl. 09.00 til Sota Sæter, ankomst ca. kl. 16.30. Bussreisen er en gylden anledning til å bli kjent! Reisen går gjennom Gudbrandsdalen.
Dag 2, 3 og 4 Dagsturer
Turer og aktiviteter og ellers alt som er gøy. Her blir det noe for enhver smak. Det vil bli lagt opp til flere alternative turer i området, se her for alternativene. Det blir også mulig til å få svingt dansefoten.
Dag 5 Hjemreise fra Sota Sæter
Tur/aktiviteter før vi spiser lunsj.  Avreise med ekstrabuss fra Sota Sæter kl 14.30 til Oslo Bussterminal, ankomst ca. kl. 22.00. Bussen kjører Gudbrandsdalen.

  

 Pris Kr. 4.690,- fra/til Sota Sæter
Kr. 5.990,- fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr- 950,-. Bli medlem i DNT.
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, musikk, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag), i tillegg lunsj avreisedagen med unntak av: Første dag kun middag, siste dag frokost og lunsj.
Annet Husk å ta med sovepose eller lakenpose
FOTOKONKURRANSE 2012 - VINN FLOTTE PREMIER!
Kart Turkart Breheimen 1:50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.
Utstyr

Se vår: pakkeliste sommer

Generell informasjon

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet igenerelle vilkår fellesturer. Se også: viktig informasjon sommer


Turplanleggeren
 
Mer informasjon om dagsetappene, hyttene etc. på denne turen, kan du finne under: Turplanleggeren

Kontaktinformasjon
Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

 

FOR BOOKING - VELG DATO ØVERST TIL HØYRE

Singeltreff i Breheimen 25-40 år

Sota Sæter har lenge vært et populært sted for singeltreff. Turisthytta består av ti gamle bygninger rundt et hyggelig tun. Med bratte fjell på alle kanter gir dette maleriske rammer ...

Kontaktinformasjon: