Fottur Kirgisistan

Fellestur

Fra dato
15. juli 2012
Til dato
28. juli 2012
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Telttur, Ukestur, Utenlandstur
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Utlandet
Turkode
7980/12
Dette arrangementet er over!

Dette blir en unik mulighet for DNT-medlemmer til å bli med på vår  fottur i Kirgisistan, dette lille fjellandet som ligger inneklemt mellom Tajikistan, Kazhakstan, Uzbekistan og Kina.  Landet åpnet nylig grensene for turister, og du vil oppleve en varme og imøtekommenhet fra lokalbefolkningen som sikkert vil gjøre inntrykk.

 

Fotturen går i det imponerende fjellmassivet Tien-Shan, med flere topper på over 7000 meter.  Det området av Tien-Shan-massivet som ligger på sydøstsiden av  innsjøen Issyk-Kul, kalles Inylchek.   Høyeste punkt på denne turen er 3900 m.o.h.

Fotturen går i området  rett syd for den enormt store innsjøen Issyk-Kul.  Det er syvende året DNT Oslo og Omegn arrangerer tur i Tien-Shan område, og tilbakemeldinger fra tidligere deltakere har vært meget gode.

Selv om det er fotturene i storslått høyfjellsterreng som utgjør høydepunktet på turen, har vi også lagt inn kulturopplevelser og avslapning ved Issyk-Kul, den store innsjøen i landets nordøstlige hjørne.

Turen er et  ledd i et større prosjekt der DNT har bistått Kirgisistan med oppbygging av skånsom småskalaturisme.  Et av hovedmålene har vært å bygge opp et livsgrunnlag for lokalbefolkningen, som ble kastet ut i selvstendighet da Sovjet-Samveldet gikk i oppløsning i 1991 og russerne trakk seg ut med alle sine ressurser. 

                      

Antall dager: 14 dager

PRIS:
Kr. 16.900.- fra/til Oslo Lufthavn, Gardermoen.   

PROGRAM:

Se spesialprogram

 

Se bilder fra tidligere turer

Informasjonsmøte  2. februar  kl.19.00, DNT, Storgaten 3, Oslo.
Det vises bilder fra og informeres om alle DNT Oslo og Omegn sine utenlandsturer.

Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi deg å ta kontakt med vår turinformasjon på tlf. 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:

For å delta på tur med DNT Oslo og Omegn kreves det medlemskap. Det er satt en aldersgrense på 70 år for detakelse på turen. Dersom du eller noen i ditt reisefølge ikke er medlem allerede kan dette ordnes raskt og enkelt på denne linken:
Meld deg inn

.

 

 Vi oppfordrer deg til å kjøpe klimabillett for flyreisen!

FOR BOOKING - VELG DATO ØVERST TIL HØYRE

Kontaktinformasjon: