Fotokurs på Nørdstedaleseter NY - Avlyst

Fellestur

Fra dato
25. juni 2015
Til dato
28. juni 2015
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Kurs, Tema, Pakketur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Nørdstedalseter
Turkode
10610
Dette arrangementet er over!

AVLYST!   Sammen med fotografene Espen Bratlie og Magnus Reneflot utforsker vi verden sett gjennom kameralinsen. Kurset forutsetter at man har grunnleggende kunnskaper om sitt eget kamera. I tillegg til bildeteknikk og kameraforståelse, vil det bli mye fokus på formidling av opplevelser, stemninger og natur. Kurset passer for både de med liten erfaring og de som anser seg som viderekommende. Kurset holdes på Nørdstedalseter i Breheimen.

Denne turen er dessverre avlyst!

 

 


  


- Fast opphold på Nørdstedalseter i 4 dager
- Kurs i vakre og frodige omgivelser
- Oppleve naturen gjennom kameralinsen
- A-kort-rabatt (Aftenposten)

PROGRAM

 

Dag1 Ankomst Nørdstedalseter
Ingen fellesreise fra Oslo. Fremmøte i Fortun kl 16.00. Ekstrabuss opp til Nørdstedalseter. Middag, presentasjon, bildevisning og orientering om kurset. 
Dag2 Kurs
Tur omkring Nørdsedalseter. Vi fotograferer underveis på turen. Gruppa og været avgjør hvor turen går. Det blir også seanser innendørs med bildebehandling og diskusjoner/forelesning.
Dag3 Kurs
Tur omkring Nørdstedalseter. Vi fotograferer underveis på turen. Gruppa og været avgjør hvor turen går. Det blir også seanser innendørs med bildebehandling og diskusjoner/forelesning.  
Dag4

Kurs, hjemreise fra Nørdstedalseter
Muligheter for formiddagstur, lunsj ca kl 13.00. Kursavslutt kl 14.00. Ekstrabuss til Fortun med ankomst 16.00.

 

Med forebehold om endringer i programmet.

  

Kursinnhold:
Motivene finner vi i det spennende fjell- og seterlandskapet rundt Nørdstedalseter hvor vi bor. Kurset tar sikte på å styrke kunnskap om eget utstyr og å gi inspirasjon og kunnskap til å ta bedre bilder. Det er moro og hyggelig å kunne ta bilder på fjelltur og i andre sammenhenger. Bilder gir minner for livet, og det er lettere og fange "øyeblikket" dersom man kan litt om fotografering.

De to fotografene, Espen Bratlie og Magnus Reneflot, har begge interessante og forskjellige bakgrunner - noe som gir muligheter for å lære forskjellige teknikker.

Kurset passer godt for alle som er glad i å ta bilder, fra den rene amatør til de mer avanserte. Alle må ha med eget kamerautstyr. Ta også med egen bærbar PC. Om kvelden vil deltakerene få bildekritikk, ros og ris, av bilder tatt i løpet av dagen. Ellers oppfordres alle til å ta med egne bilder for bildekritikk.   

 Pris

Pris DNT-medlemmer og A-kort: Kr. 7.682,- fra/til Fortun

(A-kort-rabatt velges ved booking, men kan ikke kombineres med DNT-medlems-rabatt)

Tillegg for ikke-medlemmer kr. 550,-.  Bli medlem i DNT

Turpakken inkluderer: Transport, kurs, instruktør, overnatting med sengetøy, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag frokost+lunsj.
Overnatting vil være fortrinnsvis på 2 til 4 sengsrom inkludert sengetøy. 

Annet Husk å ha med eget utstyr og egne bilder for kommentarer.
Kart og ruteinformasjon

Turkart Breheimen 1:50 000. Nye kart er også kommet i serien "Norge-serien". Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken .

Pakkeliste sommer Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår: pakkeliste sommer 
Viktig informasjon

Før du melder deg på tur les: viktig informasjon sommer

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT.   


 

Ut.no
Mer generell informasjon finner du på "Hele Norges Turplanlegger, se ut.no

Kontaktinformasjon
Skulle det være spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post tmailto:turinfo@dntoslo.no.

 

 

 

Fotokurs på Nørdstedaleseter NY - Avlyst

AVLYST! Sammen med fotografene Espen Bratlie og Magnus Reneflot utforsker vi verden sett gjennom kameralinsen. Kurset forutsetter at man har grunnleggende kunnskaper om sitt eget kamera. I tillegg til bildeteknikk ...

Kontaktinformasjon: