Jubileumstur - Nærturgruppa på Ellingsrud fyller 10 år

Fellestur

Dato
10. juni kl. 10:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over!

Nå er det ti år siden Nærturgruppa på Ellingsrud gikk sin første tur! Dette er nesten 400 gjennomførte turer øverst i Groruddalen. Vi feirer med en annerledes tur til vakre Breivoll Gård i Ås kommune. Turen starter ved Svartskog kolonial, går ned Svartskogveien, langs Linnekastveien til Sjødalstrand. Videre fortsetter turen over spennende sherpatrapper til Nebba og videre langs kyststien til Breivoll Gård. Turen er ca 7 km.

Oppmøte og transport: Ellingsrud T-banestasjon klokka 10.30 (merk annet tidspunkt enn vanlig nærtur). Vi har bestilt egen buss som kjører gruppa direkte til Svartskog. Retur fra Breivoll Gård med buss klokka 15.00. Bussen kjører tilbake til Ellingsrud.

Ta med og på: Det blir pause underveis, så ta med matpakke og drikke. På Breivoll Gård vil kafeen være åpen og det er mulighet for påfyll. Ta på klær etter vær. Turen går delevis på sti og grusvei. 

Både nye og gamle turgåere ønskes velkomne til både tur og feiring. Merk at dette er siste tur med Ellingsgruppa før sommerferien. Første tur etter ferien er 19. august.

Kategori:"Aktiv i 100"

 

Jubileumstur - Nærturgruppa på Ellingsrud fyller 10 år

Nå er det ti år siden Nærturgruppa på Ellingsrud gikk sin første tur! Dette er nesten 400 gjennomførte turer øverst i Groruddalen. Vi feirer med en annerledes tur til vakre Breivoll Gård ...