Stand-up padling kurs

Dette arrangementet er over!

På dette kurset blir du introdusert for SUP brettet, åre og vest. Gjennom praktiske øvelser lærer du det grunnleggende ved håndtering av brettet og padleteknikk. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling.

 

1 dag: 2 timer
Alder: 16 år +
Krav til deltakelse: Ingen forkunnskaper i padling, må kunne svømme.


Kursinnhold 

Stand Up Padling begynner å bli populært i Norge. Vannsporten har eksistert siden 60-tallet, men har de siste årene funnet veien til Norge. Stand Up Paddling (SUP) er lett å lære med vårt introkurs og ikke minst; kjempe gøy! Du trenger ingen erfaring med padling fra før av, men må være svømmedyktig.

På kurset lærer deltakerne grunnleggende padleteknikk, styretak, J-tak og litt om sikkerhet. Vi bruker stabile oppblåsbare SUP-brett så det skal mye til for å falle i vannet. Vi starter kurset på land hvor deltakerne får et lite innblikk i hvordan man rigger utstyret og hva som finnes av forskjellige typer SUP-brett til ulik bruk. Vi er maks 5 deltakere, noe som gir rom for god kontakt med instruktøren og mulighet for hjelp og stille spørsmål. Om ønskelig med litt ekstra sikkerhetsopplæring, må man regne med et bad på slutten av kurset. Dersom forholdene ligger tilrette for det, avsluttes kurset med et lite SUP-race!

Friluftshuset stiller med alt nødvendig utstyr inkludert tørr/våtdrakt, våtsko og flytevest. Vi anbefaler ull under våtdrakten og ullsokker.

Ta med deg:

  • Drikke
  • Håndkle, tørt skift og eventuelt varme klær
  • Ull til å ha under tørrdrakt. Tørrdrakt brukes i perioden oktober til og med april. Ellers bruker vi våtdrakt.


Pris: 690,-. Prisen inkluderer kurs og lån av alt utstyr. Dersom du ikke er medlem i DNT, gjelder et tillegg på kroner 250,-. 

 Du kan enkelt bli medlem i DNT ved å klikke her.

Påmelding betyr at du godtar våre vilkår for deltakelse. Les om hva det betyr for deg da det står viktig informasjon om bytting av kursdato og kansellering her:  Generelle vilkår fellesturer

Oppmøte:

På vårt tursenter på Sørenga. Adresse: Sørengkaia 124, 0194 Oslo

 Se kart lenger nede på siden.


Generell informasjon

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:

Annet:

Trenger du noe turutstyr kan dette kjøpes i vår Turinformasjon eller i DNTs Nettbutikken.

 

DNT Oslo og Omegn er medlem av Redningsselskapet. Stadig flere oppdager gleden ved padling, kiting og surfing. Med RS Aktiv kan du som utøver være trygg på at hjelpen kommer hvis det skulle oppstå en nødsituasjon. Via DNT får du nå også halv pris på første års medlemskap.
Les mer her: 
https://www.redningsselskapet.no/dntaktiv/

 

 

Ofte stilte spørsmål:

1. Jeg ønsker å kansellere eller bytte dato for påmeldt kurs.
Det er et gebyr for å bytte kursdato og kansellere påmelding. Les om dette i  generelle vilkår  før du tar kontakt med oss. 


SPØR FRILUFTSHUSET
Har du spørsmål angående kurset eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår vårt kajakkteam på kajakk.oslo@dnt.no.

Telefon: 22 82 28 02, 7 dager i uka, mellom klokken 09.30 og klokken 16.00 

Merk at i travle tider vil din henvendelse ta lengre tid å behandle, og det er ikke sikkert vi har anledning til å svare på telefon. De fleste svarene på dine spørsmål finner du på denne siden.


 

Stand-up padling kurs

På dette kurset blir du introdusert for SUP brettet, åre og vest. Gjennom praktiske øvelser lærer du det grunnleggende ved håndtering av brettet og padleteknikk. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling.   ...

Kontaktinformasjon: