Trilletur til Gressholmen

Fellestur

Dato
8. juni kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Gressholmen
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sommertur til Gressholmen. DNT Oslo og Omegn har de siste årene satset tungt for å åpne Oslofjorden for byens befolkning. Fra før har vi Friluftshuset på Sørenga, Langøyene og Breivoll Gård innerst i Bunnefjorden. I 2021 åpnet en ny hytte på Gressholmen. Hyttene er åpne hele året, og vil på sikt ha kajakkutleie.

Vi tar rutebåten sammen ut til Gressholmen, går forbi Gressholmen Kro og til DNTs nye anlegg her på øya. Det er trillesti, men kanskje egner denne turen seg best med barnet i sjal eller bæremeis. Dette er siste turen før vi tar sommerferie. Ta med et teppe og litt forskjellig mat, så lager vi en hyggelig piknik. Turen er 1,5 km t/r.

Oppmøte: Aker Brygge, plattform E. Vi tar båten B1 til Øyene ca. kl. 10.45. Sjekk rutetidene, og se evt. melding på FB-siden!

Off. kom.: T-bane til Nationaltheatret eller buss/trikk til Rådhuset/Aker Brygge.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Gressholmen

Sommertur til Gressholmen. DNT Oslo og Omegn har de siste årene satset tungt for å åpne Oslofjorden for byens befolkning. Fra før har vi Friluftshuset på Sørenga, Langøyene og Breivoll Gård innerst i Bunnefjorden. I 2021 åpnet en ny ...

Kontaktinformasjon: