Trilletur til Hvervenbukta

Fellestur

Dato
25. mai kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hvervenbukta, Trilletur, Ljanselva
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en fin forsommertur langs Ljanselva og nyt lunsjen i strandkanten.

Vi møtes på Hauketo togstasjon, triller på fin turvei langs Ljanselva ned til Fiskevollbukta og videre rundt Ljanskollen og bort til Hvervenbukta. Det er nedoverbakke store deler av turen. I Hvervenbukta finner vi caféen Anne på landet, hvor vi kan vi kjøpe deilig mat og kaffe. Vi kan ta buss herfra og inn til sentrum eller trille samme vei tilbake til Hauketo. Turen er ca. 4 km en vei.

Oppmøte: Foran Peppes Pizza/togstasjonen på Hauketo.

Off. kom.: Tog L2 eller buss 81 fra Oslo S/Jernbanetorget til Hauketo.

Parkering: Pendlerparkeringen ved Hauketo stasjon.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Hvervenbukta

Bli med på en fin forsommertur langs Ljanselva og nyt lunsjen i strandkanten. Vi møtes på Hauketo togstasjon, triller på fin turvei langs Ljanselva ned til Fiskevollbukta og videre rundt ...

Kontaktinformasjon: