Månedens tur - Lillomarka og Barlindåsen

Fellestur

Dato
12. juni kl. 09:30 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn , Lillestrøm og Rælingen turlag
Turområde
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Månedens tur - Lillomarka og Barlindåsen. Bussen tar oss til utfartsparkeringen ved Steinset i Nittedal. Derifra går vi veien opp til Sinober Sportsstue og de 3 DNT hyttene i samme område. Etter rast går vi videre nedover til Snippen, før vi går sørover og over Barlindåsen, et av de flotteste utsiktspunktene i Lillomarka. Her kan man se byen med Maridalen og Maridalsvannet i syd, og Maridalsalpene og Kikuttoppen i nordvest. Her tar vi matpakka før vi går videre østover til Lilloseter og stien ned til Steinbruvann før vi avslutter på Grorud T. Buss 120 tilbake til Lørenskog Stasjon / Sørlihavna (110). Turen er ca. 14 km og vi beregner ca. 5 timer. NB! Denne turen krever påmelding - påmelding senest onsdag 8. juni. 

Egen buss til Nittedal. Vi drar fra Sørlihavna P kl 09:30, via Lørenskog stasjon, hvor vi er ca kl 09:40. Vi ber deg opplyse i påmeldingen om du går på bussen på Sørlihavna eller Lørenskog stasjon. Vi reiser med kollektivtransport hjem til Lørenskog. 

Søndagstur med Lørenskog turlag er et tilbud til deg som ønsker å delta på fellestur.  Denne søndagsturen er en krevende tur og passer for deg som liker å gå lange turer. 

 

Månedens tur - Lillomarka og Barlindåsen

Månedens tur - Lillomarka og Barlindåsen. Bussen tar oss til utfartsparkeringen ved Steinset i Nittedal. Derifra går vi veien opp til Sinober Sportsstue og de 3 DNT hyttene i samme ...

Kontaktinformasjon:

  • Katrina Chamberlain
  • Tlf. 95780811

Turledere:

  • Cecilia Hørup Nilssen
  • Katrina Chamberlain