BaseCamp Breivoll 12-15 år

Fellestur

Fra dato
29. juni kl. 10:00
Til dato
1. juli kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Sommernær2022, Barneleir, Sommerferie, Bunnefjorden, Nesodden, Breivoll, Ferieleir, Ungdom, Barn, Turkatalog2022_Ungtur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , DNT ung Oslo , Breivoll Gård
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
13464
Dette arrangementet har allerede startet!

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, SUP, kart og kompass. Lunsjen lager vi sammen på bål. BaseCamp er for deg som er mellom 12 og 15 år. 

Vi møtes på Breivoll Gård, ved stabburet, onsdag kl. 10:00. Se etter turledere i rød T-vest. Avslutning samme sted fredag kl. 14.00.

Program:

Onsdag: Vi blir kjent med hverandre og området. Om været tilsier det har vi mulighet for både bading, tur i robåt, orientering og tid til å bare slappe av i hengekøyer. 

Torsdag: Denne dagen blir det kajakk! Vi får en innføring med erfarne instruktører før vi enten padler på en lengre tur der vi blir ute på fjorden gjennom dagen og kanskje hopper i land på en øy for lunsj, eller vi holder oss i nærområdet for lek og moro med kajakkene.

Fredag: Dette er siste dag sammen på Breivoll og vi spotter oss til den perfekte leierplassen for å få opp hengekøyene og lage mat på primus. I dag skal vi nyte naturen med både felles aktiviteter, frilek, bading, sol og sommer. Vi avslutter med padlebrett (SUP), frisbee-golf og kanskje en tur til Røverhula? Ungdommene får være med på å velge aktiviteter og program. Innimellom aktivitetene blir det god tid til ballspill, konkurranser og tur.

Vi sover utendørs i gapahukene eller hengekøyer (kan lånes av oss om du ikke har egen).

På grunn av koronasituasjonen og værforbehold kan det forekomme endringer i programmet på kort varsel.

Generell info:

Barna er på BaseCamp uten foresatte. Det vil være engasjerte og godt kvalifiserte ledere fra DNT som er sammmen med barna og som organiserer aktivitetene. 

Alder er satt til 12-15 år og skal overholdes.

Her forklarer vi hvorfor:

 • Barnas Turlag arrangerer mange ulike turer for barnefamilier, både i nærmiljøet og på fjellet. Noen av turene er åpne for alle, mens andre turer er for en bestemt aldersgruppe som vi angir med fra-til (år). På disse turene er det ikke anledning til å ha med barn/søsken som er yngre eller eldre enn den oppgitte alderen. Dette gjør vi for å gi turdeltakerne en best mulig turopplevelse.
 • Turens innhold og krav til ferdighetsnivå er tilpasset den aktuelle målgruppa, og det forventes at alle kan gjennomføre de aktivitetene som er planlagt. Slik kan vi lage et godt, skreddersydd program med aktiviteter som treffer barna som deltar og som legger grunnlag for en god gruppedynamikk og en setting der alle opplever å bli godt ivaretatt.

Utstyr og bekledning
Bekledning tilpasset dager med uteaktivitet, lek og tur. En liten sekk med vann, matpakke + skift er lurt.  Alt spesialutstyr til de ulike aktivitetene stiller DNT med.

Utstyrsliste: Vi er mye ute, så det er viktig å ha med nok klær og skift hver dag. 

 • Klær som er egnet for dagens aktiviteter og vær
 • Minst ett fullt skift (avhengig av værmelding)
 • Ekstra genser/jakke
 • Regntøy hvis det er meldt regn
 • Sitteplate
 • Badetøy
 • Håndkle
 • Solkrem
 • Vannflaske med navn
 • Enkel matpakke til onsdagen (resten av måltidene lager vi sammen)
 • Utstyr for overnatting i gapahuk/ hengekøye (liggeunderlag og sovepose)

Spesialutstyr til de ulike aktivitetene stiller DNT med.

Mangler du utstyr? Det er mulig at BUA kan hjelpe deg. Gå inn på nettsiden deres og finn den BUA som er nærmest deg. Send en forespørsel på mail eller ring og spør om de kan låne deg det utstyret du trenger. 

Aktivitetsledere/Turledere

Vi håndplukker lederne som skal være med på denne leiren. Alle har solid erfaring med friluftsliv og er vant til å ha ansvar for og aktivisere barn og unge på tur. Alle har også fremvist politiattest. Turlederne har et felles ansvar for at program og aktiviteter justeres etter deltakernes ferdighetsnivå og behov, og at alle som er med får en positiv, trygg og hyggelig opplevelse i tråd med DNTs verdier.

Pris:

Kr 650,- for hele uka (kun mulig å melde på for alle dagene).

Ikke-medlemstillegg: Kr 400,- Bli medlem i DNT her

Prisen inkluderer: Turlederkostnader, aktiviteter og mat til alle dagene

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Økonomisk støtte

Vi prøver gjennom ulike tilskuddsordninger å tilby gratis aktiviteter og subisidierer deltakerprisene på flere fellesturer slik at vi senker terskelen for deltakelse på disse turene. I noen tilfeller deler vi også ut gratis plasser til lavinntektsfamilier.
Trenger du, eller kjenner du noen som har behov for støtte og har lyst til å være med oss på tur ber vi deg ta kontakt med ingvild.maehlum@dnt.no. All informasjon holdes konfidensielt og våre aktivitetsledere vil ikke vite om deltakelse fra denne ordningen. 

DNT Ung

DNT ung Oslo er for deg mellom 13 og 30 år som er nysgjerrig på friluftsaktiviteter og liker å være ute! Sjekk ut aktivitetskalenderen vår på facebook, og følg instagrammen vår (dntungoslo) for turtips og inspirasjon til fjærne og nære turer.

Mer informasjon Kontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 10:00 - 15:00. E-post:info.oslo@dnt.no

Velkomstbrev sendes på e-post til kontaktperson i forkant av leiren. Har du ikke mottatt noe fra oss, er et tips å sjekke søppelposten eller ta kontakt med oss.

Medlemskap i DNT
Det lønner seg å være medlem i DNT om du skal delta på flere av våre turer. Les mer og meld deg inn her.

Du og dine foresatte må les gjennom ordensreglene og fylle ut et helseskjema som blir sendt ut sammen med velkomstbrevet.

Kategori: Nærmiljø

BaseCamp Breivoll 12-15 år

Har du lyst til å utforske kystfriluftslivet på Breivoll i sommer? Her kan du teste både kajakk, robåt, SUP, kart og kompass. Lunsjen lager vi sammen på bål. BaseCamp er for ...

Kontaktinformasjon: