Turbojakt på Breivoll på Kom deg ut-dagen

Fellestur

Dato
6. februar kl. 12:00 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Aktiviterforbarn
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn , Ås Turlag
Dette arrangementet er over!

Bli med på jakt etter Barnas Turlags maskot Turbo på selve Kom deg ut-dagen. Vi går en spennende aktivitetsløype langs fjorden før det blir bålkos, lek og aktiviteter.

Arrangementet krever påmelding av smittevernhensyn. Husk derfor å melde på både voksne og barn. Det vil ikke være anledning for barna å delta på denne turen uten ansvarlige voksne.

PROGRAM: Vi vet at Turbo har gjemt seg langs fjorden, men hvor er han? Bli med på leting etter Turbo fjellrev langs en spennende aktivitetsløype. Kanskje kommer selveste Turbo til Breivoll også?
Vi går samlet kl. 12:00. Husk oppmøte i god tid. Turen fra parkeringsplassen til Breivoll gård er omtrent 1 kilometer. Hele turen kan trilles med mindre det kommer et stort snøfall rett i forveien.

Vel inne på Breivoll Gård blir det bålkos. Vi deler ut pinnebrød-bolledeig til alle som ønsker å lage boller på bålet. Det vil også bli anledning til å nyte medbrakt mat for de som ønsker dette. Våre aktivitetsledere lager leker og aktiviteter for hele familien.

Denne søndagen er Breivoll Gård åpen så benytt gjerne sjansen til å være igjen på tunet etter arrangementet for å kjøpe kaffe eller bakst i cafeen og teste den nye naturstien for barna. Ved snøfall blir det kjørt opp skiløyper og mulighet for å ake.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.      

Pris: gratis

Passer turen for vår familie? Gradering av turen: Grønn
Offentlig transport:  Rute nr 505 fra Oslo til Nesset ca hvert 15. minutt, tar ca 30 minutter.  Det går buss fra andre steder også. Busstoppet er ca 5-7 minutter i gangavstand fra den første parkeringsplassen på vei til Breivoll gård. Sjekk busstider på ruter.no Oppmøte på denne turen er på den første parkeringsplassen dere kommer til på venstre side og ikke helt inne på Breivoll gård!

Parkering: Kjør E-6 sørover (fra Oslo) og ta av mot Nesset/Vinterbro. Ta til høyre ved kiosken på Nesset og følg Breivollveien innover. Oppmøte på denne turen er på den første parkeringsplassen dere kommer til på venstre side og ikke helt inne på Breivoll gård! Våre turledere vil stå med røde vest/ jakker og være lett synlige.

Utstyr: Vi anbefaler å ha med godt med både mat og drikke. Små bein blir fort sultne så ha gjerne med litt snacks lett tilgjengelig. Akebrett/ akematte kan være fint å ha med. Klær etter været. Se denne linken for tips til bekledning og utstyr når man drar med barn på tur. Har du ikke alt utstyret du trenger? Kontakt BUA  eller FRIGO. De har fine utlånsordninger som gjør at man ikke trenger kjøpe alt nytt. Ta også en titt på bruktstativene i tursentrene våre.

Felles utstyr: Turleder har med noe førstehjelpsutstyr.

Smittevern: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.  Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: FHIs temaside for koronavirus

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre barnefamilier, dra på tur med andre og være sosial.  Bli medlem i DNT

Barnas Turlag er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha egne barn. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Kontaktinformasjon: