Friluftsyoga - Høst 17 uker (august - desember)

Kurs

Dato
16. august kl. 10:30 - 11:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sørenga, Senior, Yoga
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turkode
13419
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på yoga? Vi tilbyr yoga tilpasset spesielt for deg over 60 år. Her vil du oppleve yogaens fokus på både kropp og sinn. Vi vil jobbe med bevegelighet, styrke, balanse, pust, avspenning og tilstedeværelse. En rolig og skånsom trening som tilpasses hver enkelt.

På fine og varme dager tar vi med yogamattene ut og prøver oss på friluftslivyoga i fantastiske omgivelser, frisk sjøluft og tett på naturen. Er det ruskete vær holdes yogaen inne. 

Ha på deg myke klær, ellers har vi yogamatter og det som trengs. Etter yogaen serverer vi yoga-te til alle. Ta med matpakke så tar vi lunsjen sammen!

Sted: Friluftshuset på Sørenga (Bystua). Adresse: Sørengkaia 124, 0194 Oslo.
Yoga 17 uker vår: Tirsdager 16. august – 6. desember
Tid: kl. 10.30 – 11.45
Pris: kr 3383,- (ikke-medlemstillegg kr. 400,-)
Instruktør:  Tatjana Strømme

Annet: Når du melder deg på dette kurset, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Begrenset antall plasser – Meld deg på!

Smittevernstiltak på turer og aktiviteter i DNT Oslo og Omegn
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Friluftsyoga - Høst 17 uker (august - desember)

Er du nysgjerrig på yoga? Vi tilbyr yoga tilpasset spesielt for deg over 60 år. Her vil du oppleve yogaens fokus på både kropp og sinn. Vi vil jobbe med bevegelighet, ...

Kontaktinformasjon: