Friluftstrimmen i Frognerparken

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Kom i form med Friluftstrimmen i Frognerparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene. (Våre DNT-verter møter deg og serverer kaffe/te etter treningen).

Om Friluftstrimmen

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg.

Intruktøren har lang erfaring med trening for seniorer og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg.
DNT-verten møter deg og har i oppgave å fremme friluftslivets gleder og tilrettelegge for hyggelig samvær etter treningen.

Praktisk informasjon

Ukedag og tidspunkt: Torsdager kl. 10-11
Periode høst/vinter 2022: 18. august - 8. desember
Påmelding: Nei, bare å møte opp!
Pris: Gratis og du trenger ikke å være medlem
Ta på og ta med: Treningstøy etter været, sitteplate til treningen, kopp og evt. matpakke.
Oppmøte: I Frognerparken ved statuen "piken og øglen" ved siden av sirkusplassen. Plassen ligger ca 100 m fra Monolitten i retning nord/ Middelthuns gate. Se bilde under. Oppmøtested merket med rød prikk.