Internasjonal søndagstur - Fornebu rundt

Fellestur

Dato
30. januar kl. 10:30 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Internasjonal, Internasjonalsøndagstur, Søndagstur, Kyststi, Inkludering, Flerkulturell, Aktivitet Fottur, Fornebu
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Påmelding
Legg merke til at man må melde seg på denne turen for å være med, dette på grunn av potensiell smittesporing. Trykk på den røde knappen til høyre, «Meld deg på!».

Beskrivelse
På Fornebu kan man oppleve dagens byutvikling på nært hold, samtidig med en god del historie og – for noen kanskje overraskende – natur. Planen er å gå gjennom hele 4 forskjellige naturreservater lengs kysten. Turen er på 14-15 km (med mulighet til å forkorte turen), hovedsakelig på kyststi og gangveier uten store høydeforskjeller. Turen er gratis og åpen for alle, men man må betale for transporten selv.

Utstyr
Ta med drikke (gjerne også varm) og matpakke. Ta også med sitteunderlag og varme klær til pausen. I denne årstiden er det ekstra viktig med godt og varmt fottøy og klær tilpasset været, og er det glatt er det lurt å bruke brodder.

Oppmøtested
Vi møtes på Lysaker stasjon (mellom tog og bussplatform ut fra byen) klokken 10:30, og turen slutter ved Fornebu vest. Merk at turmål er forskjellig fra startsted, så om du parkerer bilen ved turstart må du legge til ekstra tid tilbake til bilen.

Transport
Tog eller buss til Lysaker stasjon og buss fra Fornebu vest (se www.ruter.no for mer informasjon). Kjører du bil er det mulig å parkere ved Sollerudstranda.

Avmelding
Send en SMS til hovedturleder om du blir forhindret fra å bli med på tur.

Om de internasjonale søndagsturene
Siste søndag hver måned arrangerer vi internasjonale søndagsturer.
Turene går på stier og grusveier til ulike steder i skogen eller sjøen i Oslo-området. Noen ganger går turene innom et serveringssted/kafé der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, og noen ganger spiser vi medbragt mat og drikke ute, og fyrer kanskje et bål. Turene varer 3-4 timer og går til fots hele året (ikke ski). Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver. Alle betaler selv for transport. Gratis deltakelse og åpent for alle. Noen av turene passer for familier, mens andre er kun for voksne.

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen med på tur!

Kontaktinformasjon:

  • Karin Mikosch
  • Tlf. 47718768