Nærtur med Aktiv i 100 Oppegård

Fellestur

Dato
31. januar kl. 11:00
Alternative datoer
Vis 3 andre datoer
23. mai 2022
30. mai 2022
13. juni 2022
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktiv100, Aktivi100, Nærtur
Arrangører
Nordre Follo Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turkode
Aktiv i 100
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Har du lyst og anledning til å gå på fottur midt på dagen på en hverdag? Turtilbudet «Aktiv i 100» er en fin mulighet til å utforske nye stier og veier i nærområdene, dele flotte naturopplevelser med andre, komme i bedre form og kanskje få nye venner. Det er helt gratis å delta, det er ingen påmelding og du trenger ikke engang være DNT-medlem for å bli med. Det er to turledere med på turene og vi har alltid innlagt matpause.

Alle turene starter mandager kl 11:00 fra Jan Baalsruds plass på Kolbotn (utenfor Kolben). Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Vi har alltid en lunsjpause underveis, så ta med matpakke og drikke. I den kalde årstiden er det lurt å ha med brodder. Ta også med munnbind for bruk på buss eller tog.

På grunn av koronasituasjonen må du kanskje i perioder melde deg på via den røde «Meld deg på»-knappen. Det kan i perioder være et tak på antall deltakere. Vær oppmerksom på at du da kan bli avvist dersom turen er fulltegnet og du møter opp uten å ha meldt deg på.

Klikk HER for å se vårt sesongprogram.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torbjørn Aas
  • Rolf Lynnebakke