Trilletur til Sognsvann

Fellestur

Dato
23. februar kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Sognsvann, Nordmarka
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Enkel trilletur til ett av Oslos mest populære friluftsområder.

Vi triller turveien rundt Sognsvann som er ca. 3,5 km og helt flat. Det blir lunsj i kantina på Idrettshøyskolen. Turveien rundt vannet er brøytet hele året, men ta på gode sko og evt. brodder i tilfelle det er glatt. 

Oppmøte: Sognsvann T-bane kl. 10.30. Trilleturleder har rød vest.

Off. kom.: T-bane 5 til Sognsvann.

Parkering: Utfartsparkeringen på Sognsvann.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.

Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

 

Trilletur til Sognsvann

Enkel trilletur til ett av Oslos mest populære friluftsområder. Vi triller turveien rundt Sognsvann som er ca. 3,5 km og helt flat. Det blir lunsj i kantina på Idrettshøyskolen. Turveien rundt vannet ...

Kontaktinformasjon: