Trilletur til Skjennungstua

Fellestur

Dato
9. februar kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nordmarka, Trilletur, Skjennungstua
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

På Skjennungåsen ligger Skjennungstua med flott utsikt utover Nordmarka.

Vi legger ut på skikkelig langtur og triller fra Hammeren langs Skjersjøelva opp til Skjersjøen og videre forbi Ullevålseter og opp til Skjennungstua. Det er en god del stigning på denne turen, men fin trillevei. Veien brøytes hele året. Åpen kafé. Ca. 12 km t/r.

Oppmøte: Hammeren busstopp i Maridalen kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane til Nydalen. Videre med buss 51 til Hammeren. Bussen går sjelden og tar ikke mange vogner, så vi må dessverre anbefale egen bil…

Parkering: Ved Hammeren busstopp 

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 

Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit.

Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

 

Trilletur til Skjennungstua

På Skjennungåsen ligger Skjennungstua med flott utsikt utover Nordmarka. Vi legger ut på skikkelig langtur og triller fra Hammeren langs Skjersjøelva opp til Skjersjøen og videre forbi Ullevålseter og opp ...

Kontaktinformasjon: