Trilletur langs Akerselva

Fellestur

Dato
2. februar kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Ukens trilletur går i urbane omgivelser langs Akerselva.  

Vi går oppover langs Akerselva og ender i Nydalen. På veien ser vi rester av Oslos interessante industrihistorie.

Oslo kommune v/Bymiljøetaten har en fin brosjyre på sin web-side som heter Turguide Akerselva. Der er verdt å lese før turen. Vel framme i Nydalen blir det felles lunsj på Godt Brød for de som ønsker dette. Ca. 4 km én vei. Om man ønsker lengre tur er det mulig å gå helt opp til Kjelsås og ta toget/ buss tilbake til sentrum derfra. 

Oppmøte: Vaterlands bru på Grønland kl. 10.30.

Off. kom.: T-bane til Grønland. Retur: Det er mulig å ta tog eller annen offentlig kommunikasjon tilbake fra Kjelsås eller Nydalen til sentrum.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn".

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur langs Akerselva

Ukens trilletur går i urbane omgivelser langs Akerselva.   Vi går oppover langs Akerselva og ender i Nydalen. På veien ser vi rester av Oslos interessante industrihistorie. Oslo kommune v/Bymiljøetaten ...

Kontaktinformasjon: