Trilletur til Lilloseter

Fellestur

Dato
26. januar kl. 10:30 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lillomarka, Lilloseter, Trilletur
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lilloseter i Lillomarka er tilgjengelig fra Nittedal, Groruddalen, Kjelsås og Maridalen. Vi tar veien fra Ammerud opp til den koselige hytta. 

Vi starter på Ammerud og går en fin trillevei oppover Lillomarka til trivelige Lilloseter. Vi passerer idylliske Breisjøen på veien. Veien brøytes hele året, men dobbeltsjekk med hytta dersom det har vært stort snøfall. På Lilloseter tar vi pause før vi triller samme vei tilbake. Ca. 8 km t/r.

Turen er åpen for alle. Gratis deltakelse. NB: Påmelding og maksantall av smittevernhensyn!

Oppmøte: Parkeringsplassen innerst i Lilloseterveien kl. 10.30.
Off. kom.: T-bane 5 til Ammerud, ca. 15 min. gange derfra til P-plassen.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

Følg gjerne Facebook-siden "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Trilleturene er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og være sosial. 
Turene går i forskjellige turområder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med alle de fine trilleturmulighetene som finnes i nærområdet. Vi legger hovedsakelig turene til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger. På de aller fleste turene legges det opp til en pause med mulighet for å sitte innendørs og kjøpe en matbit. 
Trilleturene er et populært tilbud med mange deltagere og håper vi kan få med oss enda flere ut på tur i skog og mark. 
Turlederne på disse turene er frivillige som selv kan ha med vogn eller bæremeis. Vi er helt avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra om du ønsker å bidra på en tur eller to!

Ikke medlem? Les mer om medlemskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Lilloseter

Lilloseter i Lillomarka er tilgjengelig fra Nittedal, Groruddalen, Kjelsås og Maridalen. Vi tar veien fra Ammerud opp til den koselige hytta.  Vi starter på Ammerud og går en fin trillevei oppover ...

Kontaktinformasjon: